Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept. Cum se simte acum: „Sunt în proces de revenire”

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept. Cum se simte acum: „Sunt în proces de revenire”
7

de Roxana Mirea,

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept. Artistul este foarte activ pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii lui cu toate activitățile sale zilnice. De data aceasta, Dorian a ajuns pe masa de operație și le-a promis fanilor săi că va reveni cu informații despre starea lui de sănătate după intervenția chirurgicală. Zis și făcut!

Dorian Popa s-a operat astăzi, 27 septembrie, de deviație de sept. Încă de dimineață, Dorian le-a spus urmăritorilor săi că urmează să se opereze de deviație de sept. Mai întâi, acesta și-a făcut un test COVID-19, al cărui rezultat a fost negativ. Cu zâmbetul pe buze, așa cum îl știe toată lumea, Dorian le-a primis fanilor săi că îi va ține la curent cu starea lui de sănătate.

Fratele vostru se pregătește să între în spital. O să vă țin la curent cu toate update-urile necesare și o să vă spun tot ce se întâmplă astăzi de când intru în sala de operație și de îndată ce mă trezesc după”, a spus artistul pe Instagram, înainte de a ajunge pe masa de operație.

Dorian Popa s-a operat de deviație de sept

Ulterior, Dorian s-a ținut de promisiune și a revenit cu noi informații despre starea lui de sănătate după ce a suferit operația de deviație de sept. Ei bine, după ce efectul anesteziei a trecut, artistul a luat telefonul în mână și a vrut să-și înștiințeze comunitatea în legătură cu starea sa. Tot în stilul lui caracteristic și cu zâmbetul pe buze, acesta a spus că operația a fost un succes și că se află în proces de revenire.

Nu știu ce se întâmplă acum, dar dacă am putut să iau telefonul în mână, să dau Insta Story, înseamnă că ceva este în regulă. Sunt în proces de revenire, dar, cică, dacă am reușit să iau telefonul în mână, să fac Insta Stroy, deja ceva e de bine”, a spus acesta, la Insta Story, după ce a suferit operația de deviație de sept.

do1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton