Homepage  / Articole

Dorina Colniţa este noua „Miss fata de la ţară”

Dorina Colniţa este noua „Miss fata de la ţară”

de Redactia Tvmania

Sezonul al doilea al emisiunii „Miss fata de la ţară” s-a încheiat pe 2 mai, cu o ediţie specială organizată într-un club din Capitală. După o serie de probe, Dorina Colniţa a câştigat premiul în valoare de 10 mii de euro şi un contract de reprezentare cu o agenţie de fotomodele.

Concurentele au fost susţinute în finală de vedetele care le-au ales – Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Alex Velea, Aurelian Temişan şi Andrei Duban.

Alex Velea şi Aurelian Temişan au urcat pe scenă pentru a dezmorţi atmosfera.

La începutul ediţiei, Dorina Colniţa şi Georgiana Barghesiu erau condamnate la baraj, după ce au acumulat cele mai slabe rezultate în săptămânile de probe şi antrenamente de la Bucureşti.

Fetele rămase în cursă – Dorina Colniţa (din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud), Mihaela Muşuroi (Izbiceni, judeţul Olt), Alina Neacşu (Lereşti, Câmpulung Muscel) şi Elena Coteanu (Dudeştii Noi, judeţul Timiş) – s-au întrecut în numere de dans şi de coregrafie.

Prezentatoarea Andreea Raicu a anunţat că Prima TV pregăteşte deja sezonul trei „Miss fata de la ţară”. În plus, postul lansează varianta cu băieţi a emisiunii – „Mi-s băiatul de la ţară” – peste numai două săptămâni.

Dorina Colniţa a fost năpădită de emoţii în momentul în care a fost desemnată noua „Miss fata de la ţară”. Ea a primit ştafeta de la Floarea Bădiţa, câştigătoarea primului sezon.

„Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au votat. Câştigarea acestui concurs este o mare realizare. Cred că mi-au purtat noroc şi cerceii primiţi de la logdnica lui Dan Bordeianu”, a mărturisit tânăra de 20 de ani după aflarea rezultatului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton