Homepage  / Vedete străine

Ce dorință arzătoare are Brad Pitt în mijlocul noului scandal dintre el și Angelina Jolie. „A fost foarte dificil pentru el”

Ce dorință arzătoare are Brad Pitt în mijlocul noului scandal dintre el și Angelina Jolie. „A fost foarte dificil pentru el”
8

de Roxana Mirea,

A trecut mult timp de la despărțirea dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, însă detalii noi, teribile, din timpul mariajului ies la iveală, în urma unei achete FBI. În ciuda scandalului iscat recent, Brad Pitt își păstrează „o atitudine pozitivă” și își doreșre să clădească o relație cât mai bună cu copiii lui, spun sursele.

Brad Pitt are o „atitudine pozitivă” în ciuda „situației triste” cu Angelina Jolie

Brad Pitt își menține o „atitudine pozitivă”, în ciuda rapoartelor FBI recent dezvăluite de fosta lui soție, Angelina Jolie, despre un conflict de natură fizică, care a avut loc în 2016, la bordul avionului lor privat, în fața celor șase copii ai lor.

O sursă apropiată lui Brad Pitt a declarat pentru People că actorul în vârstă de 58 de ani speră să aibă o relație din ce în ce mai bună cu copiii săi. Actorul și fosta soție, în vârstă de 47 de ani, se află în mijlocul unei bătălii continue pentru custodie. Foștii soți, care au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019, au șase copii: Maddox, în vârstă de 21 de ani, Pax, în vârstă de 18 ani, Zahara, în vârstă de 17 ani, Shiloh, în vârstă de 16 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 14 ani.

„A fost o situație tristă de ani de zile”, spune sursa citată. „De când Angelina a intentat divorțul, Brad s-a concentrat pe a avea cea mai bună relație posibilă cu copiii săi. A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au existat perioade lungi de timp în care nu i-a văzut deloc pe copii.”

„Îi este dor de copii atunci când nu-i vede”, adaugă sursa. „Încă are multe lucruri bune în viața lui. Are o atitudine pozitivă. Crede că va veni un moment în care va avea din nou o relație grozavă cu copiii săi.”

Jolie nu a comentat despre dosarele sigilate ale FBI care au ieșit la iveală săptămâna aceasta. Un alt apropiat al lui Pitt a susținut săptămâna trecută pentru PEOPLE că actrița a intenționat să „readucă la viață o problemă care a fost dureroasă pentru toată lumea și care a fost rezolvată în urmă cu șase ani„, pentru a-i „provoca cât mai multă durere fostului ei soț”.

Detalii uluitoare din mariajul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Întâmplarea care a dus la divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie

În documentele redactate, au fost dezvăluite mai multe detalii șocante despre ceea ce Angelina Jolie susține că s-a întâmplat în timpul călătoriei cu avionul din 14 septembrie 2016, care a dus la divorțul lor.

Potrivit raportului FBI, Jolie le-a spus anchetatorilor că între ea și Pitt a existat o „tensiune” în acea zi și că comportamentul acestuia a făcut-o să se simtă „ca un ostatic” în avion. La un moment dat, ea a spus că i s-a părut că „părea că îl va ataca” pe unul dintre copiii lor pentru că l-a numit „nemernic” în timpul unei dispute, iar Jolie a recunoscut că și-a înfășurat brațele în jurul gâtului lui Pitt pentru a-l strangula.

Brad Pitt a fost exonerat de FBI atunci când ancheta a fost încheiată în noiembrie 2016 fără nicio acuzație. De asemenea, Departamentul de Servicii pentru Copii și Familie din Los Angeles și-a încheiat ancheta privind incidentul fără a constata niciun abuz.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton