Homepage  / Știri

Doru Isăroiu face declaraţii în finala de la “Vaporul iubirii”

Doru Isăroiu face declaraţii în finala de la “Vaporul iubirii”

de Redactia Tvmania

După săptămâni întregi în care Doru Isăroiu a curtat-o fără încetare pe Rose Marie, fără ca aceasta să răspundă la avansurile pătimaşe ale acestuia, cântăreţul îşi ia în sfârşit revanşa. Astfel el se “răzbună” pe blondă chiar în timpul finalei show-ului de la Antena 1, programată duminică, 21 august.

Convocaţi în faţa juriului de pe “Vaporul iubirii”, moment în care toţi concurenţii trebuiau să îşi mărturisească sentimentele faţă de partener, Doru Isăroiu recurge la un gest inedit.

În loc de o declaraţie de dragoste, acesta îi dedică pretenţioasei Rose Marie piesa trupei Parlament, “E frumoasă foc”. Mai mult decât atât, Doru face o adaptare a versurilor astfel încât să nu existe dubii că melodia îi este adresată frumoasei blonde. O altă pereche care are şanse mari să câştige concursul prezentat de Pepe este cea formată din Adelina Pestriţu şi Robert Miu.

La rândul său, dezamăgit că lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, Adrian Haiţă face mari eforturi pentru a o recuceri pe Mădălina Secuianu. Din teamă să nu o piardă după finalul show-ului, el îi face provocatoarei blonde o propunere la care nimeni nu se aştepta. Adrian îi mărturiseşte în sfârşit care sunt adevăratele lui sentimente: “Chiar îmi pasă de tine şi, chiar dacă venim din două lumi diferite, vreau să fim împreună, la bine şi la rău!’’, a spus el.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton