Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Doru Todoruț a fost executat silit de fosta soție. „Am apelat și eu la instanță”

Doru Todoruț a fost executat silit de fosta soție. „Am apelat și eu la instanță”
3

de Redactia Tvmania

Deși divorțul lor s-a finalizat în urmă cu șapte ani, Doru Todoruț și fosta soție, Rocsana Daliana, se află în continuare în război pentru pensia alimentară a celor trei fetițe pe care le au împreună. Mai mult, artistul a fost executat silit și a luat, la rândul său, măsuri în acest sens.

„Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4.000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni. Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari.

Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4.000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor”, a declarat artistul, la Exclusiv Vip, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Solistul a mai povestit că a apelat și el la ajutorul unui avocat,

„Am apelat și eu la instanță acum, ca să contrabalansez. Nu știu situația ei financiară, instanța o cere doar pe a mea. Ea e angajată câteva ore la o firmă, e o perioadă financiară dificilă și pentru ea.

Acum instanța analizează fișele, adeverințele și urmează să ia o decizie. La finalul anului, executorul mi-a luat niște bani din drepturile de autor, care veniseră. Cumva o înțeleg, când nu sunt bani, e greu”, a mai spus solistul.

Timp de calitate, alături de fetele lui

Doru Todoruț și-a făcut un obicei din a publica pe contul de Instagram fotografii în care se află în compania celor trei fiice ale sale. Cea mai recentă dintre ele are și o descriere emoționantă:

„Azi a fost despre iubire. Și încă este.
Iubire de familie, iubire de natură, iubire de mine. 
Am alergat 14 km, prin pădure până la baraj (record personal). Am făcut teme cu fetele, iar acum jucam Catan.
Seară cu bucurii să aveți!”, a scris Doru Todoruț.

Doru Todoruț si cele trei fiice ale sale. Instagram (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton