Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Două cazuri pline de intrigă, în serialul românesc “Deschide ochii”

Două cazuri pline de intrigă, în serialul românesc “Deschide ochii”

de Redactia Tvmania

Luni, 4 ianuarie, debutează producția românească “Deschide ochii”, pe Pro TV. Telespectatorii vor face cunoștință cu Horia Barbu (Victor Rebengiuc), avocatul nevăzător genial, care reușește, de fiecare dată, cu fiecare caz, să demonstreze că pasiunea, determinarea și munca pot duce la rezultatele corecte!

Denis Tomulescu (Andi Vasluianu)

Denis Tomulescu (Andi Vasluianu)

De la 20.30, primul episod le va aduce telespectatorilor un caz interesant, în care un scurtcircuit dă peste cap viața unei întregi familii, a prietenilor și chiar și a vecinilor. Horia Barbu, ajutat de mâna sa dreaptă, Denis Tomulescu (Andi Vasluianu) și Emilia Sterian (Aylin Cadîr), tânăra studentă la Facultatea de Drept, care este stagiară la cabinetul de avocatură, vor face tot posibilul pentru a descoperi ce s-a întâmplat și, mai ales, persoana vinovată.

Emilia Sterian (Aylin Cadir)

Emilia Sterian (Aylin Cadîr)

În episodul doi, un tată riscă să nu își mai vadă niciodată copilul, într-o poveste care pare cusută cu fir alb. Însă avocatul Horia Barbu, nevăzătorul perspicace care este, în același timp, un foarte bun strateg, va reuși să afle povestea adevărată din spatele acestei familii deja dezbinate.

Horia Barbu (Victor Rebengiuc)

Horia Barbu (Victor Rebengiuc)

Pe 4 ianuarie, de la ora 20.30, Pro TV îi aduce pe micile ecrane, în premieră absolută, pe Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Aylin Cadîr, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel și mulți alți actori, într-un serial care spune povestea avocatului nevăzător care apără numai persoane nevinovate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton