Homepage  / Televiziune

Alte două demascări la Masked Singer România. Inna a ghicit cine era Pisica, iar Monstrulică s-a zbătut să rămână în competiție

Alte două demascări la Masked Singer România. Inna a ghicit cine era Pisica, iar Monstrulică s-a zbătut să rămână în competiție

de Cătălina Matei,

Ediția de aseară a emisiunii de la PRO TV a fost plină de suspans, căci două dintre măștile concurente au fost dezvăluite publicului. Pisica și Monstrulică au părăsit cometiția de la „Masked Singer România”, sezonul 2. Cine se ascundea în spatele măștilor?

Pisica a fost prima mască care și-a dezvăluit identitatea în ediția de aseară a emisiunii  „Masked Singer România”, sezonul 2, de la PRO TV. După ce Pisica a oferit mai multe identicii de-a lungul emisiunii, dintre cei patru detectivi, Inna a fost cea care a ghicit cine se afla în spatele Pisicii.

Este vorba despre Antonia, una dintre cele mai senzuale cântărețe din România, prietenă foarte bună de altfel cu Inna.

„Am plâns sub mască, mi-ați făcut multe complimente”, a spus Antonia după ce și-a dat masca jos. Lacrimi în ochi au avut și cei patru detectivi în momentul în care au auzit-o pe cântăreață, încă sub masca Pisicii, interpretând piesa lui Toni Braxton, „Un-Break My Heart”.

Monstrulică le-a dat de furcă bodyguarzilor

Cea de-a doua demascare din ediția de aseară a emisiunii „Masked Singer România”, sezonul 2, de la PRO TV, s-a lăsat cu suspans. Pentru că Monstrulică s-a zbătut, la propriu, ca să rămână în competiție, după ce a interpretat piesa „BiniDiTăt” a lui Skizzo Skillz. Simpaticul personaj a fost chiar luat pe sus de bodyguarzi, în momentul în care a refuzat să-și dezvăluie identitatea.

Cine se ascundea sub masca lui Monstrulică? Nimeni alta decât Oana Zăvoranu, care i-a lăsat fără replică pe cei patru detectivi de la Masked Singer România”.

Ce măști au mai rămas în competiția „Masked Singer România”

Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pinguinul, Oul Dragon și Lady Panda sunt cele 8 măști care vor surpinde publicul și juriul cu indicii noi, dar și cu interpretări neașteptate în edițiile următoare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton