Homepage  / Televiziune

Două filme romantice pe care să nu le ratezi weekendul acesta la Acasă TV

Două filme romantice pe care să nu le ratezi weekendul acesta la Acasă TV

de Ioana Maria,

În primul weekend din luna martie, telespectatorii vor putea urmări două filme romantice. Filmele urmăresc povești de dragoste remarcabile, presărate pe alocuri cu momente de cumpănă ale protagoniștilor.

Dragoste în renovare / Love in design (2018)

Pe 4 martie, de la ora 21:30, Acasă TV va difuza pelicula romantică Dragoste în renovare. Hannah McElroy, personaj interpretat de Danica McKellar, este gazda unei emisiuni de renovare a locuințelor. Aceasta se întoarce în orașul ei natal, unde va fi nevoită să lucreze alături de un fost iubit, Jeff Winslow, jucat de Andrew W. Walker. Cei doi trebuie să reabiliteze un conac istoric, însă diferențele dintre stilurile lor de design le vor da bătăi de cap. Pe parcurs, amândoi își vor da seama că au sentimente unul pentru celălalt. Filmul urmărește povestea lor de dragoste, condusă de incertitudine. Protagoniștii trebuie să afle dacă există un viitor pentru ei.

Dragoste la Paris / Love Locks (2017)

În ziua de 5 martie, de la ora 21:30, telespectatorii vor putea urmări Dragoste la Paris, care spune povestea unui triunghi amoros.

Lindsey Wilson, protagonista filmului, deține o revistă locală de succes din New York. Trent Greer îi oferă o propunere de cumpărare a publicației sale, dar și de a ieși la o întâlnire. Aceasta pleacă la Paris pentru a-și limpezi gândurile, loc unde se întâlnește cu fostul ei soț, Jack Burrow care e hotărât să îi recâștige inima.

Situația se complică în momentul în care Trent își face și el apariția în peisajul romantic al orașului franțuzesc. Pe cine va alege Lindsey într-un final? Rămâne de văzut.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton