Homepage  / Televiziune

Două noi posturi apar la TV. Când este programată lansarea Prima News şi Prima Comedy

Două noi posturi apar la TV. Când este programată lansarea Prima News şi Prima Comedy

de Andra Stana,

În această toamnă, pe micile noastre ecrane vor apărea două noi posturi TV. Miercuri, 28 septembrie, Grupul Clever a anunțat lărgirea portofoliului de produse media cu două noi canale de televiziune: Prima News și Prima Comedy. Când se lansează și ce nume vor face parte din echipa de jurnaliști.

Grupul Clever deține acum posturile Prima (Prima TV și Prima Sport), Agro TV, Profit și Cinemaraton. Potrivit paginademedia.ro, anunţul oficial legat de lansarea celor două noi staţii a fost făcut marţi seară, la Prima Fest. Atunci a avut loc lansarea oficială a grilelor de toamnă din grupul Clever.

Când se lansează Prima News

Cu un content variat și sub semnul echilibrului și profesionalismului, Prima News promite telespectatorilor știri de calitate. „Echidistanța și interesul publicului sunt două dintre valorile de la care Prima News nu va abdica niciodată”, se arată într-un comunicat.

Canalul de știri va conține jurnale de știri, preluări ale edițiilor FOCUS, emisiuni moderate de jurnaliști cunoscuți și dezbateri pe temele cele mai importante ale zilei. Din echipa de jurnaliști a canalului de știri ce își va începe emisia în această toamnă fac parte jurnaliști consacrați: Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron, Constantin Opriș.

Când se lansează Prima Comedy

Din planul de dezvoltare în 2022 a grilei de televiziuni ce aparțin Grupului Clever face parte și Prima Comedy. Este vorba de un canal de televiziune dedicat tuturor vârstelor și gusturilor.

Telespectatorii vor putea urmări filme românești și internaționale, seriale de comedie premiate, dar și „spectacole de stand-up comedy”.

Grupul Clever anunță și intrarea pe piața de producție de conținut destinată si altor entități media, pe lângă canalele proprii. Odată cu semnarea unui parteneriat cu Papa Production apare o nouă companie cu numele de Romanian Content Group (RCG) ale carei producții vor fi distribuite intern și internațional.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton