Homepage  / Seriale coreene

Două seriale coreene, „Business Proposal” și „Tomorrow”, apar pe Netflix în aprilie 2022

Două seriale coreene, „Business Proposal” și „Tomorrow”, apar pe Netflix în aprilie 2022

de Mioara Tronaru,

„Business Proposal” este o comedie romantică plasată pe un loc fruntaș în topul audiențelor în Coreea de Sud, unde a avut deja premiera. „Tomorrow” este o dramă fantastică. Ambele producții vor fi disponibile la începutul lunii aprilie, pe Netflix.

„Business Proposal” – Premiera: 4 aprilie 2022

Titlu localizat: „O iubire ca-n afaceri”

Distribuție: Ahn Hyo-Seop, Se-Jeong Kim, Seol In-ah

Sinopsis oficial: Deghizată, Ha-ri (Se-Jeong Kim) merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.

Serialul „Business Proposal”, cunoscut și ca „The Office Blind Date”, este o producție SBS TV, care a avut premiera în Coreea de Sud, la sfârșitul lunii februarie, iar de-atunci a tot urcat în audiențe.

Ahn Hyo-Seop mai poate fi văzut, tot pe Netflix, în serialele „Abyss” (2019) și „Dr. Romantic” (2020). Se-Jeong Kim a cucerit pe toată lumea în serialul „The Uncanny Counter” (2020).

Trailer „Business Proposal”:

„Tomorrow” – premiera: 9 aprilie 2022

Titlu localizat: „Mâine”

Distribuție: Kim Hae-sook, Kim Hee-seon, Kim Ro Woon

Sinopsis oficial: Un tânăr devine jumătate om și jumătate spirit din cauza unui accident și primește misiuni speciale de la o companie din lumea subterană.

„Tomorrow” este o producție MBC, care adaptează webcom-ul „Naeil”. Are premiera chiar pe 1 aprilie în țara de origine și va fi preluat apoi pe Netflix.

Este povestea tânărului Choi Joon-Woong (Kim Ro Woon), care nu reușește nicicum să facă rost de un job, deși are toate calitățile necesare. Dar într-o noapte întâlnește accidental doi îngeri ai morții, pe Gu Ryeon (Kim Hee-Seon) și Im Ryoog-Gu (Yoon Ji On), care au ca misiune salvarea oamenilor care încearcă să se sinucidă. Cum cei doi au nevoie de un recrut, Choi Joon-Woong capătă un job la care nu s-ar fi gândit vreodată.

Trailer „Tomorrow”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton