Homepage  / Seriale / Telenovele

Două telenovele noi intră curând în grila postului Pro 2: „Până la ultima picătură” și „Imperiul minciunilor”

Două telenovele noi intră curând în grila postului Pro 2: „Până la ultima picătură” și „Imperiul minciunilor”

de Redactia Tvmania

Ambele titluri, „Până la ultima picătură” și „Imperiul minciunilor”, primul cu Ana Belena și Lambda Garcia în rolurile principale, a doua cu Angelique Boyer și Andres Palacios protagoniști, vor fi difuzate în premieră pe micile ecrane românești.

Amatorii de telenovele noi vor fi răsfățați de Pro 2. Două producții de gen vor fi difuzate în curând de post în premieră pe micile ecrane românești: este vorba de „Până la ultima picătură”, în original „Sangre de mi tierra”, care va începe duminică, 30 mai, la ora 18.00, și de „Imperiul minciunilor”, în original „Imperio de mentiras”, care intră de marți, 1 iunie, de la ora 19.00.

Cele două telenovele noi înlocuiesc în grilă serialele „La ușa ta, iubirea”, respectiv „La Dona – povestea continuă”.

 

„Până la ultima picătură”

Lansată în 2017 de Telemundo, telenovela „Până la ultima picătură” se numește în original „Sangre de mi tierra” și urmărește destinele a două familii din nordul Californiei, ambele implicate în creșterea viței de vie (filmările au avut loc în podgoriile din Napa, zonă celebră în toată lumea pentru producția viticolă). 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sangre De Mi Tierra (@sangredemitierratv)

 

În poveste, și familia Castañeda, și familia Montiel au podgorii și sunt unite nu doar de un trecut comun în care s-au ajutat reciproc să prospere, dar mai ales de pasiunea pentru ceea ce fac. Din păcate, atunci când fiul cel mare al familiei Castañeda moare într-un accident în care e implicat și un Montiel, relațiile bune se transformă într-un adevărat război, în care orgoliile, dorința de răzbunare și secretele sunt la ordinea zilei. Însă o poveste de dragoste interzisă este mai puternică decât ura, iar destinele celor două familii vor fi legate pentru totdeauna.

 

Serialul „Până la ultima picătură”, cu o mulțime de fețe noi în distribuție la momentul premierei – rolurile principale sunt interpretate de Ana Belena, Lambda Garcia, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega și Carolina Gomez – nu s-a bucurat însă de prea mare succes la Telemundo, motiv pentru care nu a avut decât 59 de episoade originale. 

 

„Imperiul minciunilor”

A doua telenovelă nouă pe care Pro 2 o aduce telespectatorilor săi este „Imperiul minciunilor”, cel mai recent proiect al cunoscutei Angelique Boyer.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Imperio de Mentiras (@imperiodementirasof)

 

„Imperiul minciunilor” este adaptarea mexicană a unei serial turcesc difuzat și la noi, „Dragoste de contrabandă”, în original „Kara Para Aşk”, cu Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek. Producția Televisa, în original „Imperio de mentiras”, a fost lansată anul trecut și îi are protagoniști pe Angelique Boyer și Andres Palacios, în rolurile interpretate în original de Büyüküstün și Engin Akyürek.

 

Pe lângă Boyer și Palacios, distribuția de la „Imperiul minciunilor” îi mai cuprinde pe Leticia Calderon („Esmeralda”), Susana Gonzalez („Pasiune și putere”), Alejandro Camacho, Javier Jattin, Michelle González, Hernan Mendoza și Iliana Fox.

 

Povestea urmărește un simplu polițist (Andres Palacios), care face echipă cu o tânără (Angelique Boyer) de familie bună. După ce logodnica lui și tatăl ei sunt uciși în circumstanțe misterioase, cei doi fac echipă în încercarea de a afla adevărul, iar pe parcurs, se îndrăgostesc unul de celălalt, însă iubirea lor va fi pusă la grea încercare.

 

În ciuda unui debut promițător, „Imperiul minciunilor” nu a fost chiar succesul pe care și-l dorea Televisa, nu numai din cauza faptului că filmările au fost întrerupte de mai multe ori din cauza pandemiei, dar și pentru că, pe platourile de filmare, Boyer și Palacios nu s-ar fi înțeles grozav, ceea ce a afectat rezultatul muncii întregii echipe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton