Homepage  / Seriale turceşti

„Dragă mamă”, un nou serial turcesc începe la Acasă TV. Cine sunt actorii principali

„Dragă mamă”, un nou serial turcesc începe la Acasă TV. Cine sunt actorii principali
10

de Ioana Maria,

Acasă TV vine vara aceasta cu o surpriză pentru fanii serialelor turcești. „Dragă mamă” (în original: Canim Annem), un serial cumpărat anul trecut va începe să fie difuzat pe micile ecrane. Iată care va fi programul de difuzare și cine sunt actorii principali.

Draga mama. Programul de difuzare

Serialul turcesc Dragă mamă va începe din 20 iulie, de la ora 19.00. Serialul a fost a început anul trecut în Turcia, la postul TV8. Noul serial spune o poveste dramatică, cu numeroase intrigi și răsturnări de situație, dar în care dragostea își dovedește încă o dată puterea vindecătoare.

Evenimentele o au în centru pe Zeynep, o fetiță cu probleme cardiace, care își pierde mama într-un accident. Zeynep este bolnavă și încă prea mică să facă operația de inimă care i-ar salva viața.

Speriat că vestea morții mamei ei i-ar omorî copilul, tatăl fetiței îi ascunde adevărul despre tragedie. Apoi angajează o dublură pentru soția sa decedată, care să fie mamă pentru Zeynep, cel puțin temporar.

Copilul se atașează foarte mult de dublura mamei, dar tânăra femeie ascunde și ea o serie de secrete care complică povestea.

„Dragă mamă” este o coproducție între Saran Studios, Pro TV and Stellar Yapim, scrie site-ul turcesc Dizilah. Despre Stellar Yapim știm că se află în spatele unor producții de mare succes, serialele „Elif” și „Păsări rănite”, ambele difuzate la noi la Happy Channel.

Cine sunt actorii din „Dragă mamă”

Rolul principal feminin îi aparține lui Selin Sezgin, adică Melek din serialul „Elif” – Selin joacă dublu rol în „Dragă mamă”. Erol Gedik (îl știm din „În dragoste și în război”) are rolul principal masculin, iar fetița Zeynep este interpretată de Gece Işık Demirel. Distribuția este completată de Serdar Yildirim, Dilara Büyükbayraktar și Özlem Savaş.

draga-mama2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton