Homepage  / Vedete româneşti

Dragoș Bucur se lansează într-o afacere cu bani virtuali. Ce se întâmplă cu proiectele din televiziune

Dragoș Bucur se lansează într-o afacere cu bani virtuali. Ce se întâmplă cu proiectele din televiziune
9

de Cătălina Matei,

Cunoscutul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, dar și jurat în show-ul „Românii au talent” de la Pro TV, a decis că este vremea să se lanseze într-o afacere cu bani virtuali. Mai precis, Dragoș Bucur lucrează la un nou proiect cu criptomonede pe care îl lansează în toamnă, alături de niște prieteni. Ce se va întâmpla cu proiectele sale din televiziune?

Săptămâna trecută, pe unul dintre conturile sale de Instagram, Dragoș Bucur a anunțat că va intra în lumea afacerilor cu criptomonede. Deși domeniul este considerat de unii deja „apus”, actorul își dorește să obțină venituri serioase.

Salutare, prieteni! Vă anunț că pregătesc un nou proiect și are legatura cu zona cripto. Știu că mulți veți strâmba din nas, pentru că am avut deja multe dezbateri pe această temă.

Proiectul cu criptomonedele este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic. Lumea trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm”, a scris actorul pe Instagram.

Ce își dorește Dragoș Bucur să obțină în urma acestei afaceri? „Întotdeauna mi-am dorit să am proiecte personale care să îmi ofere libertate și independență și să pot lucra remote, din rulota parcată pe o plajă în Grecia”, a mai scris gazda show-ului „Visuri la cheie”.

Ce se întâmplă cu show-urile de la Pro TV?

Deși a decis să-și investească o parte din bani în afacerea cu criptomonede, Dragoș Bucur nu renunță, deocamdată, la televiziune. Prin umrare, o să-l vedem în continuare la Pro TV atât la „Visuri la cheie” cât și la „Românii au talent”.

Dincolo însă de proiectele sale din TV și din film, Dragoș Bucur este și antreprenor. Încă din 2010, deține școala de actorie de film Actoriedefilm.ro Company împreună cu Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Dragoș Bucur și Dorian Boguță au împreună și cele mai mari platouri de filmare din București- Platourile Giulești. De asemenea, potrivit protv.ro, actorul mai deține și o afacere de familie împreună cu soția lui Dana Nălbaru. Este vorba despre cofetăria artizanală „Patiferia”.

Dragoș BucurIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton