Homepage  / Articole

Dragoş Stoica revine la tv de Revelion

Dragoş Stoica revine la tv de Revelion

de Redactia Tvmania

Fostul membru al “Serviciului Român de Comedie” de la Pro TV ne garantează că-l vom revedea pe micile ecrane de Anul Nou, iar în 2012 urmează o emisiune proprie!

Când crezi că o să te revedem pe micile ecrane?

De Revelion, anul ăsta. Nu spun unde. De la anul, sigur, mă veţi vedea şi iar nu spun unde. Ce pot să spun e că încă mai port negocieri cu două televiziuni. Şi cu cât se termină anul ăsta o simt şi pe a treia. Dar, cum cu toţii avem răbdare, prefer să avem nişte Sărbători liniştite şi să vorbim la anul.

Cu ce te-ai ocupat în această perioada de pauză TV?

Am scris un scenariu de film, unul TV şi am filmat ceva pentru Revelion. Am avut spectacole la câteva evenimente. Se pare că voi mai avea până de Revelion. Ăsta e un lucru bun, că firmele organizatoare nu mai simt criza.

Ai lua în calcul o reuniune cu vreunii dintre foştii tăi colegi, de la Toni Grecu (“SRC”, Pro TV) şi Mihai Bendeac (“În puii mei”, Antena 1), până la cei de la “Mondenii”?

Ce pot să vă spun e că de data asta voi avea o emisiune în care eu voi hotărî cine se reuneşte cu cine. Cu foştii colaboratori nu am păstrat legătura, că nu aveam de ce şi cred că nici ei deocamdată nu îşi doresc lucrul ăsta. Oricum este cel mai bine aşa.

Cat de des ţi se întâmplă ca fanii să te strige cu numele vreunui personaj care te-a consacrat pe TV?

Cu ceva vreme în urmă se auzeau chestii de genul: “Uite-l pe ăla de la televizor; uite-l pe nea Gigi; domnu’ Vadim, ne daţi un autograf”? Sau “domnule Iliescu, facem o poză?”. Acum aud aceleaşi lucruri, plus: “Salut, domnu’ Dragoş. Când vă mai vedem la televizor?; Domnul Stoica, la anul unde vă vedem?”… Ceea ce e foarte bine.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton