Homepage  / Telenovele

Dragoste fără frontiere în „Inima nu cere voie”. Află mai multe detalii despre telenovela de la PRO 2

Dragoste fără frontiere în „Inima nu cere voie”. Află mai multe detalii despre telenovela de la PRO 2

de Redactia Tvmania

„Inima nu cere voie” este o nouă telenovelă Televisa, care a început la Pro 2 zilele trecute. Un serial plin de pasiune și intrigi și de personaje interpretate de actori celebri care nu s-au înțeles tocmai bine la filmări.

                

Cea mai premiată telenovelă a acestui an în cadrul galei TVyNovelas, „Inima nu cere voie”, îi are în rolurile principale pe actorii Gabriel Soto („Vin iubiri neașteptate”), Silvia Navarro („Inima mea e a ta”), Adriana Louvier („Intrigi în paradis”) și Carlos Ferro („Regina inimilor”). Producția „Caer en tentacion”, în original, a fost nominalizată la 18 categorii de la premiile TVy Novelas și a plecat acasă cu 10 trofee, inclusiv pentru „Cea mai bună telenovelă a anului”. Acțiunea telenovelei redă o pasionantă poveste de dragoste a două cupluri, victimele unor destine mult prea grele. Raquel (Silvia Navarro) nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian (Gabriel Soto), soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină. În urma apelului, Raquel este informată de poliție că, alături de soțul său, în masină se afla și o femeie, însă corpul acesteia dispăruse. Santiago (Carlos Ferro), un prieten al familiei, vine în ajutorul ei și descoperă un lucru terifiant: acea femeie nu era o necunoscută, era vorba de Carolina (Adriana Louvier), soția sa, actuala amantă a lui Damian.

Din distribuție mai fac parte și actorii Ela Velden („Dimineți lângă tine”), Arath de la Torre („Îți ordon să mă iubești!”) și Liz Gallardo („Amazoanele: lupta pentru fericire”).

Secvențe interzise

Gabriel Soto și Adriana Louvier au filmat scene pasionale cu tentă erotică pentru această telenovelă. Postul care difuza la acel moment serialul și în Statele Unite a preferat să cenzureze acele scene, invocând că ora difuzării nu era adecvată pentru genul acela de secvențe. Actrița Adriana Louvier a mărturisit pentru People en Espanol că soțul ei preferă să nu urmărească telenovela. De asemenea, a mărturisit că mereu au existat polemici în presă din cauza acestor apropieri din telenovele: „Toate secvențele se filmează cu o atenție deosebită. Chiar dacă pe micile ecrane nu se vede, noi suntem îmbrăcați în timpul filmărilor este o întregă coregrafie”.

Conflict pe platourile de filmare

Deși serialul a fost un real succes în țara gazdă, în spatele camerelor de luat vederi situația nu a fost tocmai roz între Silvia Nalvaro și Adriana Louvier. Privind mai multe declarații răspândite în presa din America Latină, se pare că actrițele principale  nu s-au  suportat pe durata filmărilor. Colegi apropiați povestesc că cele două au avut numeroase momente tensionate pe platourile de filmare și că au îngreunat destul de mult durata filmărilor, din cauza contradicțiilor. „Realitatea a întrecut ficțiunea și filmările sunt din ce în ce mai tensionate, Nici Navarro, nici Louvier nu vor să mai continue filmările pentru mult timp”, a declarat, la momentul filmărilor, o sursă pentru publicația La Botana. Potrivit producătorilor, cele două au făcut numeroase presiuni asupra echipei, pentru a grăbi puțin filmările, motivând că nu se simt confortabil una cu cealaltă și, în ciuda acestui fapt, Adriana și Silvia au fost nevoite să petreacă mai mult timp împreună în cadrul unor evenimente de promovare a serialului.

 

 

Casetă

Ce mai face Gabriel Soto?

Actorului îi merge din ce în ce mai bine atât în plan personal, cât și profesional! În urmă cu o săptămână el și fosta soție au anunțat, prin intermediul unui comunicat, că au divorțat legal, iar Soto poate acum să își vadă de relația sa cu actrița Irina Baeva („Vin iubiri neașteptate”). Tot atunci, presa mexicană anunța că acesta îl va înlocui pe Daniel Arenas în una din cele mai de succes telenovele din acest moment „Mi marido tiene familia”. Gabriel va interpreta personajul principal care va forma un triunghi amoros alături de actorii care deja se află în distribuție: Susana Gonzales și Arath de la Torre, cu care a fost coleg și în telenovela difuzată acum de Pro 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton