Homepage  / Seriale turceşti

„Dragoste în alb și negru”, tot ce trebuie să știți despre serialul turcesc difuzat la Acasă TV

„Dragoste în alb și negru”, tot ce trebuie să știți despre serialul turcesc difuzat la Acasă TV

de Redactia Tvmania

În majoritatea cazurilor, extremele se atrag. Oameni distincți pot ajunge să formeze legături profunde, în ciuda tuturor diferențelor dintre ei. Despre extreme, legături și compromisuri este și producția turcească, de succes, Dragoste în alb și negru pe care toți iubitorii de seriale romantice o pot urmări, de luni până vineri, de la ora 23:00, pe Acasă

Protagonista seriei, Asli, este jucată de actrița de origine turcă, Birce Akalay, cunoscută pentru rolul său din Intrigi și seducție. İbrahim Çelikkol interpretează rolul lui Ferhat, care îi va influența considerabil viața lui Asli. Actorul a interpretat roluri în seriale celebre, precum Mă numesc Züleyha, Iffet și Prizoniera destinului

Asli, o doctoriță care își dedică toată viața meseriei pe care o practică, își petrece timpul tratând pacienții și empatizând cu oamenii neajutorați. Aceasta va ajunge să-l cunoască pe Ferhat, un bărbat rece și dur, care își urmărește interesele și scopurile până în pânzele albe. Cei doi au personalități, aspirații și credințe total diferite, însă viața îi va obliga să fie împreună. Din ce motive se vor căsători cei doi, rămâne de văzut. 

Împotriva voinței sale, Asli îi devine soție bărbatului nemilos. Cu timpul, cei doi vor prinde sentimente puternice unul pentru celălalt. Astfel, o poveste extraordinară, presărată cu aventuri impresionante și situații neașteptate, începe!

Cum va decurge povestea de dragoste dintre cei doi oameni aflați la poluri opuse, vom afla urmărind serialul Dragoste în alb și negru, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 23:00, pe Acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton