Homepage  / Articole

„Dragoste la indigo” ajunge în această seară la final

"Dragoste la indigo" ajunge în această seară la final

de Redactia Tvmania

Finalul telenovelei “Dragoste la indigo” aduce la Acasă pe 29 ianuarie, de la ora 18:30, momente emoţionante, iubiri, pasiuni, drame şi secrete ţinute sub cheie timp îndelungat. Telespectatorii vor trăi intens fiecare secvenţă alături de protagonista telenovelei, Anahi.

Cristobal (Jorge Ortiz de Pinedo) îl înfruntă pe Ricardo (Sergio Ortiz) şi îl ameninţă că îi va face rău iubitei sale. Angelica (Anahi) trăieşte clipe de groază la gândul că ar putea ieşi o tragedie din întâlnirea celor doi. În această seară, veţi afla ce se va întâmpla cu iubirea dintre Angelica şi Ricardo. Oare Angelica va decide care va fi alesul său? O va face soarta în locul ei?

Santiago (Carlos Ponce) o caută din nou pe cea care i-a furat inima şi sentimentele lor ies la iveală. Telenovela “Dragoste la indigo” va ajunge la final pe 29 ianuarie, de la ora 18:30, ACASA, intr-un episod tulburator, plin de emotie, iubire si drama, care ii va tine pe telespectatori in fata televizorului.

Şi nu ne putem abţine să nu vă spunem o bârfă de pe platouri: pentru că scenele de dragoste dintre Anahi şi Carlos Ponce (40 de ani) au ieşit foarte bine (păreau reale, ce mai!), s-a speculat că între ei ar fi existat o poveste de dragoste. Relaţie pe care niciunul dintre cei doi nu a confirmat-o.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton