Homepage  / Articole

Fernando Colunga şi Edith Gonzalez vin la Acasă Gold

Fernando Colunga şi Edith Gonzalez vin la Acasă Gold

de Redactia Tvmania

Edith Gonzalez şi Fernando Colunga sunt protagoniştii telenovelei “Dragostea învinge” (“Nunca te olvidare”) care va debuta diseară şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 22.00, la Acasă Gold.

Fernando Colunga rămâne unul dintre cei mai iubiţi actori de telenovele. El vine la Acasă Gold cu o poveste clasică de iubire, a cărei melodie de generic e interpretată de Enrique Iglesias.

Partenera lui, Edith Gonzalez, actriţă care a vizitat România în urmă cu cinci ani, consideră că producţia Televisa a fost un mare succes.

“A reuşit să încânte telespectatorii, să transmită un mesaj pozitiv şi, mai mult decât atât, munca echipei de producţie a fost una exemplară”, a declarat Edith.

Actriţa  a mai spus că personajul Esperanzei a apărut la momentul oportun şi a reprezentat un punct important în cariera sa:

“Mi-am dorit ca în televiziune să interpretez un personaj dulce, naiv, să existe varietate în cariera mea. Din fericire, pot să jonglez cu roluri diferite, nu multe actriţe au ocazia să facă asta”, a spus frumoasa actriţă.

Chimia dintre protagonişti a fost evidentă şi au apărut zvonuri că între ei ar exista o relaţie amoroasă. Edith a dezminţit însă totul:

“Eu şi Fernando ne înţelegem foarte bine, dar suntem doar colegi. Trebuie să recunosc că este o chimie între noi şi asta se vede în secvenţele în care ne sărutam. Mama mea chiar a fost uimită de unele secvenţe”, şi-a amintit protagonista.

Urmăreşte-i pe Edith Gonzalez şi Fernando Colunga în telenovela “Dragostea invinge” din 6 februarie, în fiecare zi, de la ora 22.00, la Acasă Gold.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton