Homepage  / Vedete / Vedete străine

Drake a mărturisit că are un copil în cel mai recent album al său, „Scorpion”

Drake a mărturisit că are un copil în cel mai recent album al său, „Scorpion”

de Redactia Tvmania

Pe 29 iunie, cântăreţul a lansat cel de-al cincilea album de studio, „Scorpion”, un album complex, care vine la pachet cu promisiunea unei călătorii de neuitat prin configuraţia emoţională a cunoscutului artist canadian. Rapperul canadian Drake a pus capăt speculațiilor și a recunoscut, într-un final, că a lăsat însărcinată o actriță porno. Mărturisirea a fost făcută chiar într-o melodie de-a lui, inclusă pe acest album.

„Nu-mi ascundeam copilul de lume / Îmi ascundeam lumea de copil”, cântă Drake, în piesa cu pricina.

La începutul anului 2017, mama copilului a fost văzută alături de artist, după ce acesta s-a despărțit de  Jennifer Lopez. În luna mai 2017, aceasta a susținut că este însărcinată însă reprezentanții lui Drake au negat că el ar fi tatăl copilului. Însărcinată în trei lui Sophie Brussaux a demarat procedurile legale pentru a dovedi patertinatea.

Titlul albumului („Scorpion”) este sugestiv, făcând referinţă la data de naştere a lui Drake, 24 octombrie, şi la semnul său zodiacal. Aşadar, noul material semnat Drake reprezintă o confesiune, varianta ideală prin care artistul se descoperă în faţa fanilor sai, lăsându-i să pătrundă în intimitatea gândurilor sale.

Albumul reuneşte 25 de piese, împărţite în doua secţiuni, una de rap şi alta în care Drake îşi etalează calităţile vocale.

După o perioadă de şase luni de promovare, care a început în luna ianuarie – odată cu lansarea EP-ului „Scary Hours”, „Scorpion” este în sfârşit disponibil şi aduce la un loc piese deja consacrate („Nice For What”, „God’s Plan”, „I’m Upset”), dar şi materiale complet noi, care vor lua cu asalt clasamentele muzicale. Luând în considerare succesul înregistrat cu piesele „Nice For What” şi „God’s Plan” – care au ocupat o lungă perioadă primul loc în Billboard Hot 100 US şi au fost ascultate de peste un miliard de ori – „Scorpion” este la doar un pas distanţă de a deveni albumul anului 2018, mai ales că atât fanii, cât şi criticii au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton