Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dramă în lumea telenovelelor! Actorul Eduardo Capetillo a fost diagnosticat cu cancer

Dramă în lumea telenovelelor! Actorul Eduardo Capetillo a fost diagnosticat cu cancer

de Redactia Tvmania

Eduardo Capetillo, actorul pe care îl cunoaștem din celebrele producții „Suflet de gheață”, „Marimar” sau „Mama vitregă” („La madrastra”) a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de piele.

În urmă cu doar câteva zile celebrul actor de telenovele Eduardo Capetillo a dezvăluit în mediul online că a fost diagnosticat cu cancer de piele. Pentru că vestea i-a îngrijorat pe cei care îl admiră, actorul a dorit să dezvăluie care sunt cauzele acestei afecțiuni pentru ca lumea să se poată proteja: 

„Dragi prieteni, apreciez profund interesul și îngrijorarea față de mine, cu privire la problema cancerului de piele despre care am vorbit în vlogul fiicei mele Ana Paula, vreau să clarific că în urmă cu câțiva ani a fost eliminat un melanom malign (cancer)”. a spus el pe Instagram

Capetillo a explicat că a fost un episod izolat, produsul expunerii excesive la lumina soarelui fără o protecție adecvată.

„Mă verific o dată pe an și până acum totul este în regulă, din fericire pentru mine, nu mă mai expun la soare și atunci când o fac se întâmplă cu multă protecție solară, dacă sunt luate măsurile de precauție adecvate nu există niciun motiv să trec din nou prin asta, vă mulțumesc”, a încheiat postarea Eduardo Capetillo. 

 

Pe 21 iunie, soțul lui Bibi Gaytán a mărturisit această veste într-un videoclip postat pe canalul YouTube al fiicelor sale Ana Paula și Alejandra Capetillo și a îndemnat toți oamenii să-și protejeze pielea.

„Oamenii cu pielea albă ar trebui să fie foarte atenți la razele soarelui”, a spus el.

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton