Homepage  / Vedete româneşti

Drama trăită de Andi Constantin, „Burlacul” de la Antena 1: „Un moment foarte greu a fost când…”

Drama trăită de Andi Constantin, „Burlacul” de la Antena 1: „Un moment foarte greu a fost când...”
6

de Redactia Tvmania

Andi Constantin atrage atenția cu fiecare apariție. Este un bărbat admirat de multe femei, însă, deși a cunoscut celebritatea, viața lui nu a fost deloc ușoară.

Protagonistul emisiunii „Burlacul”, de la Antena 1, a vorbit pentru prima oară despre momentele dificile din viața lui. Chiar dacă la TV îl surprindem șamant și cu zâmbetul pe buze, cu greu a ajuns să își revină dintr-o lungă depresie, care a debutat din cauza unei povești înfiorătoare:

„Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.”, a declarat acesta pentru revista VIVA!.

Andi Constantin a cunoscut celebritatea odată cu emisiunea „Insula iubirii”, unde a avut rolul de ispită. Ulterior a făcut parte din echipa Războinicilor, în primul sezon „Survivor România”, difuzat în 2020 de Kanal D. Acum oamenii îl recunosc pe stradă și este admirat de multe femei. Însă, în același interviu, Andi Constantin a mărturisit că celebritatea nu l-a îmbogățit așa cum multe persoane o cred:

„Pentru mine, celebritatea nu a fost niciodată miza, ci a venit ca o consecință a apariției la televizor, ca o răsplată a publicului pentru faptul că am fost mereu cât se poate de sincer, deschis și vulnerabil. Cele mai mari beneficii au fost mesajele de la oameni care m-au încurajat, care mi-au arătat că mă înțeleg, că mă susțin și că nu mă judecă pentru alegerile sau greșelile mele. Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături. Din punct de vedere financiar, beneficiile sunt mult mai mici decât își imaginează cei care sunt gata să sacrifice orice pentru celebritate, însă nu pot să neg existența lor. Oricum, nu sunt sume care să îmi schimbe radical stilul de viață.”, a mai adăugat el pentru aceeași sursă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton