Homepage  / Netflix

DreamWorks, Netflix și Jack Black pregătesc un nou serial animat „Kung Fu Panda: The Dragon Knight”

DreamWorks, Netflix și Jack Black pregătesc un nou serial animat „Kung Fu Panda: The Dragon Knight”

de Mioara Tronaru,

Simpaticul, grăsunul și marele maestru Kung Fu ursul panda Po se întoarce! „Kung Fu Panda: The Dragon Knight” va fi produs de DreamWorks Animation, pentru Netflix, cu vocea lui Jack Black, anunță Collider.

În nou serial animat de la Netflix, „Kung Fu Panda: The Dragon Knight”, un duo misterios de nevăstuici malefice încearcă să pună gheruțele pe patru arme foarte puternice.

Pentru a le descoperi înaintea lor, Po (voce: Jack Black) își părăsește satul lui liniștit și face echipă cu Wandering Blade, un cavaler englez cam fără scrupule. Cei doi se lansează într-o aventură epică pentru a fi primii care găsesc armele magice și pentru a salva lumea de la distrugere.

„Kung Fu Panda: The Dragon Knight”, produs de DreamWorks Animation, marchează și întoarcerea actorului Jack Black în rolul ursului panda Po, la șase ani după „Kung-Fu Panda 3”.

Casa de producție a profitat de Ziua Națională a Urșior Panda, sărbătorită în Statele Unite, pentru a anunța vestea pe Twitter și pentru a dezvălui primele imagini din noul serial.

Jack Black, primul nume anunțat în distribuție

„Kung Fu Panda” este una dintre cele mai de succes francize de la DreamWorks. A avut, până acum, trei lungmetraje, mai multe scurtmetraje și două seriale animate: „Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness”, care a avut trei sezoane pe Nickelodeon, și „Kung Fu Panda: The Paws of Destiny”, un singur sezon disponibil pe Prime Video.

Kung Fu Panda 3 (2016) / poză Hepta

Pentru „Kung Fu Panda: The Dragon Knight”, Jack Black este primul nume anunțat în distribuție deocamdată. Producători vor fi Peter Hastings, Shaunt Nigoghossian, Chris Amick și Ben Mekler.

„Kung Fu Panda: The Dragon Knight” nu are încă o dată de lansare pe Netflix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton