Homepage  / Știri

Drept omagiu pentru „Nu e vreme de murit”, Madame Tussauds a strâns toți Bonzii la Londra

Drept omagiu pentru „Nu e vreme de murit”, Madame Tussauds a strâns toți Bonzii la Londra

de Mioara Tronaru,

Premiera noului film din seria James Bond, „Nu e vreme de murit” a entuziasmat pe toată lumea. Așa că celebrul muzeu de ceară Madame Tussauds nu a putut scăpa ocazia de a reaminti publicului toți actorii care-au dat viață personajului. La Londra, pot fi văzuți, singuri sau alături de majestatea sa, Daniel Craig, Sean Connery sau Pierce Brosnan, în varianta de ceară.

De joi, 30 septembrie, ziua premierei engleze a noului „Nu e vreme de murit”, în original „No Time to Die” (2021), un Daniel Craig de ceară și cu smoking-ul oficial de James Bond al cărui proprietar de drept este de la „Casino Royale”, din 2006, vă așteaptă la muzeul Madame Tussauds, din Londra.

Și nu e singur, îi are alături și pe ceilalți agenți 007. Din 1962, șase actori l-au interpretat pe celebrul agent special: Sean Connery (1962–67; 1971), George Lazenby (1969), Roger Moore (1973–85), Timothy Dalton (1987–89), Pierce Brosnan (1995–2002) și Daniel Craig (2006–21).

După 25 de lungmetraje în aproape 60 de ani, cea mai faimoasă franciză de spionaj din istoria cinematografiei închide încă un capitol.

„Nu e vreme de murit” este ultimul film în care-l vom vedea pe actorul Daniel Craig în rolul agentului 007. Iar căutările pentru un înlocuitor nu s-au soldat, cel puțin până acum, cu un rezultat satisfăcător pentru toată lumea.

Conform declarațiilor producătoarei Barbara Broccoli, castingul pentru succesorul lui Daniel Craig va trebui să dea un rezultat cel mai târziu în 2022. Dar toată lumea este de acord că va fi greu pentru cineva să-l depășească pe actualul James Bond.

„Nu e vreme de murit” a avut premiera în România pe 1 octombrie 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton