Homepage  / Vedete străine

Drew Barrymore a explicat de ce nu le oferă fiicelor sale cadouri de Crăciun. „Nu mă deranjează să sar peste asta”

Drew Barrymore a explicat de ce nu le oferă fiicelor sale cadouri de Crăciun. „Nu mă deranjează să sar peste asta”
7

de Roxana Mirea,

În mod total neașteptat, fiicele lui Drew Barrymore se vor trezi fără cadouri sub brad în dimineața de Crăciun. Actrița a mărturisit că nu le oferă fiicelor sale cadouri de Crăciun și tot ea a explicat și care este motivul pentru care face acest lucru.

De ce Drew Barrymore nu le oferă fiicelor sale cadouri de Crăciun

Fiicele lui Drew Barrymore nu vor despacheta cadouri sub brad în dimineața de Crăciun. Nischelle Turner de la ET a vorbit cu prezentatoarea emisiunii „The Drew Barrymore Show”, iar aceasta a dezvăluit de ce nu cumpără cadouri de Crăciun pentru Frankie, în vârstă de 8 ani, și Olive, în vârstă de 10 ani, fetele pe care le are din relația cu fostul soț, Will Kopelman.

„Întotdeauna le duc într-o excursie de fiecare Crăciun. Nu le iau cadouri, ceea ce cred că la vârsta lor nu le place, dar le spun: ‘Cred că ne vom aminti locul, fotografiile și experiența și asta vreau să vă ofer'”, a explicat Drew Barrymore, în vârstă de 47 de ani. „Ele primesc o mulțime de lucruri pe parcursul anului, așa că nu sunt ca o mamă ciudată, strictă și rece care spune: ‘Nu primiți niciun cadou! Simt doar că un cadou mai bun ar fi o amintire de viață. Aș prefera să investesc [în asta decât în] o casă de păpuși sau ceva de genul ăsta. Totul se echilibrează și este bine.”

Barrymore le-a oferit fiicelor sale cadouri de Crăciun într-un an în care nu au putut călători din cauza pandemiei, dar a ajuns să realizeze: „Nu mă deranjează să sar peste asta. E nașpa”. Mai ales că, având în vedere planul ei de călătorie pe post de cadou, Frankie și Olive „nu se plâng că nu le place ceea ce primesc”.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Drew Barrymore vrea să-și cunoască dragostea

Drew Barrymore se străduiește să nu se blocheze atât de mult în rutina sărbătorilor încât această perioadă să devină stresantă.

[Încerc] să îmi amintesc că o sărbătoare nu va fi probabil la fel ca una de peste 10 ani, că viața ta se poate schimba dramatic, iar noi oameni și noi tradiții pot apărea”, a spus ea. „Îmi place să privesc sărbătorile printr-o lentilă comică și realistă, vom avea o mulțime de povești diferite de sărbători. Pe care dintre ele vrei să o continui și să o construiești ca pe o tradiție? Este mai bine așa decât: ‘Asta este tradiția mea și sunt blocat în ea'”.

În mijlocul sărbătorilor, Barrymore a început să iasă din nou la întâlniri și să-și permită să cunoască noi bărbați, o evoluție despre care a spus că „se simte bine”.

M-am cam închis pentru o vreme. Am luat pauze și apoi m-am gândit: „Știi ceva? Sunt pregătită să încerc din nou'”, a spus ea. „Sunt din nou deschisă la această idee, pentru că hibernez ca un urs în viața mea amoroasă.”

Pentru Drew Barrymore, cea mai importantă calitate pe care o poate avea cineva este comportamentul adecvat.

Pe măsură ce îmbătrânesc, comportamentul este cam totul pentru mine. Este ca și cum ar fi steaua mea nordică”, a spus ea. „Chiar și în cazul întâlnirilor, mă întreb: „Cum se comportă?”. Când cineva spune: ‘E atât de sexy’. Eu zic: ‘Da, dar se comportă bine? Pentru că asta îl va face de 10 ori mai sexy sau nu'”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton