Homepage  / Vedete străine

Drew Barrymore a izbucnit în lacrimi în fața Pamelei Anderson. Ce a emoționat-o profund pe actriță

Drew Barrymore a izbucnit în lacrimi în fața Pamelei Anderson. Ce a emoționat-o profund pe actriță
10

de Roxana Mirea,

Drew Barrymore a empatizat cu Pamela Anderson, în momentul în care cele două au vorbit despre luptele pe care le-a dus actrița din „Baywatch”, în vârstă de 55 de ani, pentru a-și proteja copiii. Drew Barrymore a izbucnit în lacrimi.

Drew Barrymore a empatizat cu Pamela Anderson

Drew Barrymore se regăsește în povestea Pamelei Anderson. Actrița în vârstă de 47 de ani a avut o conversație sinceră și răvășitoare cu fosta actriță din „Baywatch”, în vârstă de 55 de ani, despre recentele mărturisiri ale acesteia, pe care le-a făcut în cartea sa de memorii, „Love, Pamela” și în documentarul „Pamela, o poveste de dragoste”.

Când mi-am născut copiii a fost ca și cum asta a schimbat totul”, spune Barrymore în timpul unui interviu cu Pamela Anderson din cadrul talk-show-ului „The Drew Barrymore Show”, potrivit etonline.com.

„Corect, ei bine, lucrurile pe care nu le faci pentru tine, le faci pentru copiii tăi”, a fost replica Pamelei.

Ambele actrițe sunt mame a doi copii și au vorbit deschis despre copilăria și trecutul lor dificil. „Ne protejăm copiii așa cum noi nu am apucat să avem parte de această protecție?” întreabă Barrymore.

Categoric”, a fost de acord Pamela Anderson. „Copiii mei nu știau că au un agent de securitate la școală. Am angajat pe cineva care să fie instructor asistent de educație fizică doar pentru a fi acolo, deoarece oamenii încercau să îi ia din curtea școlii. A trebuit să găsesc modalități ingenioase de a-i face să creadă că totul este normal, dar trebuia să știu că sunt cu ochii pe ei. Nu aveam de gând să-mi asum acest risc.”

Daily Front Row?s Fashion LA Awards, Los Angeles, America – 20 Mar 2016Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Drew Barrymore izbucnit în plâns

Drew Barrymore izbucnit în plâns în timpul interviului, vorbind despre faptul că a văzut luptele pe care le-a dus Pamela Anderson pentru a-și ține copiii în siguranță.

La un moment dat, înțeleg foarte bine. Înțeleg. Nu vă bateți joc de copiii mei! Nu este în regulă”, spune Drew Barrymore, plângând și ridicând mâinile în aer în semn de furie. Anderson a consolat-o pe Barrymore, spunându-i: „Dar trebuie să treci peste. Te descurci.”

Ștergându-și lacrimile, Barrymore a întrebat-o: „Cum ai reușit să treci peste asta? Pentru că ai crescut acești băieți incredibili.”

Anderson spune că a trebuit să fie atentă cu rețelele sociale atunci când a vrut să-și țină fiii în siguranță.

Cele două femei au vorbit, de asemenea, despre afirmația lui Anderson potrivit căreia se luptă să iubească pe oricine care nu este tatăl copiilor ei. Anderson l-a numit pe fostul ei soț, Tommy Lee, dragostea vieții ei.

Nici măcar nu-mi pasă dacă voi fi singură tot restul vieții mele. Am trăit momente cu adevărat minunate și pline de iubire, iar uneori lucrurile nu durează la nesfârșit pentru un motiv anume și este în regulă”, spune Anderson. „Este în regulă. Ultimul an pe care l-am petrecut singură cred că a fost cel mai fericit an din viața mea.”

Pamela Anderson are doi copii cu Tommy Lee, pe Brandon, în vârstă de 26 de ani și pe Dylan, în vârstă de 25 de ani. Pe de altă parte, Drew Barrymore are două fiice cu fostul ei soț, Will Kopelman: Olive, în vârstă de 10 ani și Frankie, în vârstă de 8 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton