Homepage  / Vedete străine

Drew Barrymore, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de mamă. „M-am simțit de multe ori ca un eșec”

Drew Barrymore, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de mamă. „M-am simțit de multe ori ca un eșec”
8

de Roxana Mirea,

Drew Barrymore, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că nu i-a fost ușor atunci când a devenit mamă și că, de multe ori, a simțit că eșuează în creșterea celor două fiice ale sale. Actrița a fost căsătorită cu Will Kopelman timp patru ani de căsnicie. Din iubirea lor, au venit pe lume Frankie și Olive.

Drew Barrymore spune că s-a simțit „ca un eșec” când a devenit mamă

Drew Barrymore, în vârstă de 47 de ani, a recunoscut într-un episod recent al podcastului „Chicks in the Office” că de multe ori „s-a simțit ca un eșec” atunci când și-a crescut cele două fiice, scrie Page Six.

Toți acei părinți care au totul sub control și care au grijă de igienă, nutriție, programe și limite, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Eu nu știam nimic din toate astea când mi-am născut copiii”, a spus ea.

Nu aveam schița și m-am simțit de multe ori ca un eșec„, a continuat vedeta din „Charlie’s Angel”. „Mă simțeam foarte copleșită și îmi spuneam: ‘Nu știu ce fac… Nu știu ce fac și va trebui să învăț la locul de muncă.'”

Drew Barrymore and her little mini me arrive at Jimmy Kimmel LiveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Actrița a reflectat la cât de mult s-au schimbat lucrurile de când a crescut, glumind pe seama faptului că părinții obișnuiau să își lase copiii „pe alee timp de trei ore mâncând pietre și nimănui nu-i păsa”.

Acum suntem ca un fel de părinți-elicopter și răsfățați și, știți, supraveghem totul.” Barrymore a continuat prin a-i încuraja pe părinți să recunoască faptul că nu știu întotdeauna ce să facă – și că acest lucru este la fel de „amuzant” pe cât este de „umilitor” uneori.

„Este amuzant, eram atât de neiertătoare cu mine însămi atunci când copiii mei erau mai mici, iar acum Frankie are aproape 9 ani și Olive are vreo 10 ani, totul s-a transformat în ceva foarte diferit și mă simt cel mai bine”, a continuat ea, adăugând că, în sfârșit, a „învățat să aibă limite”.

Drew Barrymore se simte mai încrezătoare în abilitățile sale de mamă

În ciuda faptului că se simte mai încrezătoare în abilitățile sale de părinte, Barrymore spune că are încă „defecte” și că lucrează pentru a fi „mai răbdătoare, mai amabilă și mai rațională”.

Deși ea încă își pune la punct abilitățile personale de părinte, a dezvăluit la începutul acestei luni că se înțelege minunat cu fostul soț Will Kopelman în ceea ce privește creșterea micuțelor.

Deși s-ar putea să nu mai fim căsătoriți, iar el este chiar căsătorit cu frumoasa lui soție, Allie [Michler], minunata noastră mamă vitregă, suntem într-o logodnă zilnică și relația noastră nu a fost niciodată mai bună”, a spus vedeta la „The Drew Barrymore Show”.

Drew Barrymore și Will Kopelman s-au despărțit în 2016, după patru ani de căsnicie. Înainte de asta, Barrymore a fost căsătorită cu Tom Green din 2001 până în 2002 și cu Jeremy Thomas din 1994 până în 1995.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton