Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Drew Barrymore s-a plimbat prin New York în picioarele goale la 3 grade

FOTO. Drew Barrymore s-a plimbat prin New York în picioarele goale la 3 grade

de Redactia Tvmania

Drew Barrymore a fost surprinsă de fotografii din New York în timp ce se plimba în picioarele goale pe străzile orașului care nu doarme niciodată, scrie pagesix.com. Deși avea un look neobişnuit, actrița purta totuși masca de protecție.

Vedeta de 46 de ani a ieşit pe stradă într-o ținută lejeră – o pereche de pantaloni de trening şi un tricou – dar nu și-a pus încălţăminte. Cu toate acestea, Barrymore nu părea să simtă vreun disconfort din cauza asfaltului rece, chiar dacă afară erau cam 3 grade.

A spus „Nu” operațiilor estetice

De curând, Barrymore a recunoscut că nu e un fan al operațiilor estetice și că se teme că personalitatea ei ar face-o să ducă lucrurile mult prea departe. 

„Nu mi-am făcut niciodată ceva la față și aș vrea să încerc să nu o fac nici de acum încolo”, a declarat actrița în timpul talk show-ului pe care îl moderează – „The Drew Barrymore Show”.

Ea a adăugat: „Niciodată să nu spui niciodată”.

Un nou film alături de Adam Sandler?

Anul trecut, Adam Sandler (54 de ani) și Drew Barrymore, care au jucat împreună în trei filme, au vorbit despre o eventuală nouă colaborare. Cei doi actori au jucat până acum în „Nuntă cu cântec’ (1998), „Mereu la prima întâlnire’ (2004) și „Din greșeală împreună’ (2014), iar interpretările lor din aceste filme le-au adus premiul pentru cel mai energic duo actoricesc în cadrul premiilor MTV 2020.

Adam Sandler și Drew Barrymore au acceptat să vorbească într-o videoconferință despre noile roluri care i-ar putea aduce împreună. Pe parcursul ei, Drew Barrymore i-a spus partenerului ei de film:

 „A fost foarte distractiv să fac câte un film cu tine în fiecare din ultimele trei decenii. Acum e 2020 și totul e nasol’, a continuat ea, la care Adam Sandler a răspuns: „Este adevărat, dar începe și un nou deceniu, așa că vom face împreună un alt film’. „Să vedem ce lucruri grozave ne va rezerva viitorul, doar avem zece ani înainte’, a spus Drew, în timp ce Sandler a corectat-o: „De fapt, sunt nouă ani și o lună’. 

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton