Homepage  / Știri / Televiziune

Dublă eliminare la „Survivor România”! Un faimos și un războinic au părăsit competiția

Dublă eliminare la „Survivor România”! Un faimos și un războinic au părăsit competiția
6

de Redactia Tvmania

Consiliul de eliminare de duminică seară a surprins toți concurenții de la „Survivor România” (Kanal D). Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că nu unul, ci doi concurenți vor părăsi competiția, precizând că unul dintre ei va fi cu siguranță din echipa Faimoșilor.

Motivul plecării unui faimos din competiție a fost din considerente medicale, potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel la debutul Consiliului de Eliminare. După câteva minute timp de suspans, timp în care Jador credea că el ar putea fi cel vizat, prezentatorul emisiunii a anunțat că cea care pleacă din „Survivor România” este Roxana Nemeș.

Deși Roxana a sperat până în ultimul moment că starea sa de sănătate se va îmbunătăți, în urma analizelor medicii i-au interzis efortul fizic, fiind astfel nevoită să își pună sănătatea pe primul loc.

Roxana  a precizat într-o emisiune anterioară că suferă de câteva probleme la bilă și că deja se află sub observația medicilor după o serie de analize la care a fost supusă. Pentru a evita operația, aceasta trebuie să urmeze un tratament strict:

„Vreau să cred că mă simt mai bine! Mă simt mai bine, ceea ce e cel mai important! Am făcut mai multe analize, am ținut dietă de atâta timp, nu mai am dureri mari dar din păcate nu sunt perfect sănătoasă! O să trebuiască să mă duc acasă, să mai fac un set de analize! Sper să fiu bine și o să fiu bine! Știu asta! Dumnezeu mi-a dat foarte multă putere!(…) În primul rând vă mulțumesc vouă pentru că de la fiecare am avut ceva de învățat și cred că în viață avem întotdeauna de învățat! Mă bucur că am ales să vin la Survivor!”, a declarat Roxana Nemeș înainte de a părăsi competiția.

Cine a plecat din echipa Războinicilor?

Nici echiăa Războinicilor nu a scăpat de tensiuni și întorsături de situație!

Echiăa a avut 4 nominalizați spre eliminare respectiv: Sindy, Mellina, Starlin și Maria, iar Marius Crăciun și Albert Oprea au fost salvați de public, ei fiind pe primele locuri în preferințele telespectatorilor.

Dintre cei 4, Maria Hîngu a fosct concurenta care a părăsit competiția, fiind concurenta cu cele mai puține voturi. Războinica a dezvăluit că se aștepta că ea va fi cea care pleacă acasă și că salvarea ei ar fi fost „o minune”:

„Am simțit. Era ceva wow dacă nu aș fi fost eu. Survivor România 2021 a fost cea mai frumoasă experiență și m-a construit ca și om. Nu am cuvinte. Îmi pare bine că am rezistat aceste trei luni. Nu am clacat nici fizic, nici emoțional. Mă bucur că am parcurs toate traseele. Sportiv am evoluat în competiția asta și acum un nou început va fi acasă”, a declarat Maria Hîngu înainte de a pleca.   

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton