Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce María a abandonat filmările la sezonul doi din „La doña”. Aflaţi motivele!

Dulce María a abandonat filmările la sezonul doi din „La doña”. Aflaţi motivele!

de Redactia Tvmania

Dulce María (33 de ani) a abandonat cel mai recent proiect al ei, sezonul doi al telenovelei la „La doña”, fix cu câteva zile înainte de începerea filmărilor. Actriţa trecuse prin repetiţii, prin probe de costume, învăţase replicile, însă a ales să se retragă din motive de sănătate, anunţă peopleenespanol.com.

Chiar dacă nu a fost vorba despre o problemă gravă, fosta membră a trupei RBD a ales să pună viaţă sănătatea pe primul loc şi să nu rişte să se epuizeze la filmări în perioada următoare. Unele persoane din jurul actriţei au spus că aceasta ar fi aflat că este însărcinată şi că de aceea a renunţat, mai ales că nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce suferă.

„Am o state de indispoziţie totală, sănătatea mi-a fost afectată şi de aceea nu mai pot continua”, a spus ea, citată de peopleenespano.com. Artista a continuat să dea detalii, tot ambigue, şi pe Instagram: „Înainte de toate, trebuie să fii bine cu tine însăţi spiritual, mental şi fizic ca totul să fie bine şi în celelalte capitole ale vieţii: familie, cuplu, viaţă socială sau serviciu. Nu uita de tine! Ştiu că arăt foarte obosită în poze, de aceea v-am spus aceste lucruri de mai sus”.  

După ieşirea lui Dulce din distribuţie, Telemundo caută de urgenţă o nouă actriţă care să-i dea replica peronajului principal, Altagracia Sandoval, jucat de Aracely Arámbula. Producătorii ar fi negociat cu Ariadne Díaz, mai ales că actriţa a încheiat colaborarea cu Televisa, însă nu au ajuns la un acord cu aceasta.

De asemenea, cei de la Telemundo încă nu au gasit o actriţă care să interpreteze personajul negativ. Ei şi-ar fi dorit-o pe Danna Garcia, însă columbianca ar fi refuzat proiectul din cauza lui Aracely, pe care nu o prea simpatizează, spun gurile rele. Danna (care a devenit mămica un băieţel în urmă cu un an şi jumătate) a refuzat politicos spunând că preferă să mai analizeze ofertele şi că nu exclude posibilitatea de a juca, mai degrabă, într-o piesă de teatru.

Primul sezon al telenovelei „La doña” (care este remake-ul serialului „Doña Barbara”, din 2008, cu Edith Gonzalez în rolul principal) a avut premiera în 2016, în SUA, şi a fost difuzat şi la noi de Pro 2 în 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton