Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce Maria a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

Dulce Maria a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă

de Redactia Tvmania

Actrița de origine mexicană Dulce Maria a dezvăluit duminică, 13 septembrie pe rețelele de socializare sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

Pe 9 iunie, actrița cunoscută din telenovela „Rebelde” anunța pe rețelele de socializare că este însărcinată și că va deveni pentru prima oară mamă, după ce la sfârșitul anului trecut se căsătorea cu partenerul său, Paco Alvarez, cu care formează un cuplu din 2017.

“Ei bine, a venit momentul!! În mijlocul haosului și incertitudinii cu care se confruntă întreaga lume, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de dragoste, fericire și recunoștință. Minunea vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta. Da! Acum sunt însărcinată! Vom fi părinți! ‘, anunța emoționată celebra cântăreață.

Acum, artista a dorit să împărtășească cu fanii săi și sexul bebelușului. Prin intermediul unui filmuleț alături de soțul său, cei doi au folosit un spray colorat pentru a arăta dacă este fetiță sau băiat. Primul copil al cuplului este o fetiță, iar venirea pe lume a acesteia este așteptată la sfârșitul acestui an. 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

😱😱😱🙌🏼🙏🏻💖💙 estamos felices y agradecidos con Dios por esta gran bendición 🙏🏻

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on

Colegele Dulce Mariei au comentat entuziasmate pe Instagram: 

„Exact așa cum ai visat! ”, a scris colega sa Anahi. Și Maite Perroni i-a scris fostei sale colege de trupă: „Woow ce fericire! O fetiță!”. O altă colegă din telenovela Rebelde a scris emoționată: „Ce emoție! Felicitări, Dul! Vă îmbrățișez pe amândoi”, a scris și Angelique Boyer. 

 

 

La începutul acestui an, actrița și cântăreața a început filmările unui nou proiect, este vorba de al doilea sezon al telenovelei „Falsa identidad’ a cărei protagoniste este Dulce Maria. Acest proiect marchează prima colaborare a fostei membre a trupei RBD cu compania Telemundo.

Ultima producţie tv în care a jucat Dulce Maria a fost serialul de comedie Muy padres’ (2017-2018). Pe micile noastre ecrane ea a fost văzută ultima oară în 2016 la Happy Channel în telenovela Inima te minte’ (Corazon que miente’).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton