Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce Maria a suferit de depresie postnatală. Declarațiile șocante ale actriței

Dulce Maria a suferit de depresie postnatală. Declarațiile șocante ale actriței

de Redactia Tvmania

Pe 3 decembrie 2020, Dulce Maria anunța că a adus pe lume o fetiță, Maria Paula, primul ei copil. Din păcate însă nu totul a fost așa cum se aștepta. Deși este fericită de această nouă etapă din viața ei, nu neagă că se adaptează cu greu la toate schimbările pe care le presupune maternitatea, inclusiv la pierderea celor unsprezece kilograme pe care le-a acumulat.

Într-un interviu acordat ziarului mexican Reforma, Dulce a mărturisit că a suferit de depresie postnatală. 

„Am suferit de depresie postnatală. Plângeam din orice! Mă întrebam mereu „acum ce mă fac?”, a povestit actrița. „Evident [maternitatea] îți schimbă complet viața. Dar este foarte obositor, o iubesc, dar recuperarea după naștere și adaptarea a fost foarte grea”.

Cântăreața mărturisește că procesul sarcinii a fost și el complicat; Ca să nu mai vorbim că a trebuit să trăiască experiența singură din cauza pandemiei.

„Adevărul este că am trăit o sarcină foarte dificilă, sunt mamă pentru prima oară este prima mea sarcină. Sarcina este idealizată, dar nu are nimeni nicio idee despre ce transformare și provocare  este pentru o femeie mai ales în această perioadă”, a adăugat actrița. „A fost foarte greu pentru mine, nu mi-am putut vedea familia, vizitele la medic au fost cu o groază cumplită, cu mare teamă”, a dezvăluit ea. „De asemenea am fost solitară, pentru că nu puteam să fiu cu prietenii mei și soțul meu [Paco Álvarez] lucra.”

Dulce Maria, dezamăgită de colegii săi din RBD 

În ceea ce privește absența sa de la concertul RBD din decembrie, Dulce María a menționat că „cu siguranță nu” regretă decizia sa. Mai ales după ce a aflat că Anahí „a fost infectată și a infectat întreaga ei familie” cu coronavirus. Deși recunoaște că i-a fost extrem de dificil să refuze este conștientă că decizia ei a fost corectă.

Din păcate însă, relația dintre ea și foștii săi colegi, Anahi, Maite, Poncho, Christian și Christopher, este una aproape inexistentă. Totul a pornit din momentul în care ea a refuzat, din motive bine întemeiate, să participe la reuniune.

„Ultima dată când am vorbit cu ei a fost când le-am spus că nu voi participa, le-am trimis un mesaj de 10 minute și nimeni nu mi-a răspuns”, a spus Dulce Maria cu un gest de dezamăgire și tristețe în voce.

Se aștepta la un pic mai multă înțelegere și sprijin pentru momentul foarte special pe care l-a trăit la nivel personal. Dar nu a fost așa.

„Mă așteptam și la acest sprijin și la această empatie după atât de mult timp și într-un moment atât de important pentru mine, care a fost sarcina mea”, a descris ea. 

De atunci actrița nu a mai comunicat cu colegii săi.

„De acolo adevărul este că nu, nu am auzit (nimic despre ei), nu am putut vorbi cu aceeași apropiere”, a continuat ea cu tristețe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton