Homepage  / Vedete străine

Dulce María, despre câți bani câștigau actorii din „Rebelde”. „Mie mi-a mers foarte bine”

Dulce María, despre câți bani câștigau actorii din „Rebelde”. „Mie mi-a mers foarte bine”
9

de Roxana Mirea,

Dulce María, care a interpretat-o pe Roberta în telenovela „Rebelde”, a declarat că atât ea, cât și restul actorilor au primit foarte puțini bani pentru munca lor. Au trecut aproape 15 ani de când s-a încheiat „Rebelde”, iar acum Netflix a pregătit un remake al celebrului serial, care va avea premiera pe 5 ianuarie.

Dulce María, despre câți bani câștica când era în Rebelde

După atât de mult timp, protagonista Dulce María, care în popularul serial „Rebelde” a interpretat personajul Robertei, a declarat că atât ea, cât și Anahí (Mía Colucci), Maité Perroni (Lupita), Alfonso Herrera (Miguel), Christopher Uckermann (Diego Bustamante) și Christian Chávez (Giovanni) nu au fost deloc plătiți bine pentru munca lor.  

A fost ceva foarte puternic pentru că pe lângă faptul că noi câștigat foarte puțin pentru ceea ce făceam, acum calculez cât făceam cu concertele și, bineînțeles, nouă ne reveneau foarte puțini bani. Când am ajuns în Mexic, ne-am dus cu toții la biroul lui Benítez. (administratorul) și i-am spus că vrem să câștigăm toți la fel, dar era deja ultimul an”, a spus Dulce María într-un interviu pentru Yordi Rosado, potrivit People en Espanol.

dulce-maria-rebelde-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe lângă serial, Rebelde a avut atât de mult succes încât protagoniștii au lansat 6 albume muzicale, au avut mai multe turnee, o marcă de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării, printre alte produse comerciale.

De acolo, nu primeam nimic”, a spus actrița, care a dezvăluit că cei mai mulți bani au fost făcuți cu alte proiecte, chiar și din contul ei de Instagram.

Din campanii câștigam cel mai bine. Și în Rebelde, nu, eu eram… bine, nu doar eu, ci toți. Ne-au dansat foarte frumos. La acea vreme, mie mi-a mers foarte bine și aveam o campanie legată de păr, alta pentru șervețele sanitare”, a mai spus Dulce María.

Pe 5 ianuarie, noua versiune Rebelde va ajunge pe Netflix. Serialul aduce în atenția publicului noua generație, fiind mai apropiat de cel al unor producții precum „Elite”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton