Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce Maria nu va invita toți membrii trupei RBD la nunta sa. Ce motiv a invocat actrița

Dulce Maria nu va invita toți membrii trupei RBD la nunta sa. Ce motiv a invocat actrița

de Redactia Tvmania

Dulce María a anunțat în urmă cu câteva săptămâni logodna cu regizorul Paco Álvarez prin intermediul revistei „Hola!”. Vedeta vrea să își invite apropiații la eveniment, însă unul din cei 5 membrii ai trupei RBD este scos de pe lista invitaților. 

Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu acordat la un eveniment că nu își va invita la nuntă unul din foștii colegi din motive clare și bine argumentate. 

 

„Nu vor fi prezenți foștii mei iubiti.. așadar unul din ei nu va fi prezent la nunta mea.. Nici el nu m-a invitat la nunta lui, în consecință nici eu nu o voi face”, a declarat Dulce Maria pentru emisiunea „Sale el Sol”, făcând referire la actorul Alfonso Herrera cu care a avut o relație în adolescență și cu care a împărțit scena timp de câțiva ani cu trupa RBD. 

Îl respect pe el și îi respect familia, dar în același timp mă respect și pe mine. Nici un fost partener nu va fi prezent la nuntă”, a completat ea. 

Vedeta a precizat că își va invita foștii colegi din trupa RBD:

„Pe ceilalți bineîințeles că îi voi invita, nu știu în schimb dacă vor fi prezenți”, a încheiat Dulce Maria. 

 

Dulce Maria și Alfonso Herrera au fost într-o relație un an de zile 2003-2004, care a ajuns la final în timpul filmărilor pentru telenovela „Rebelde”. 

„Vârsta pe care o aveam atunci era una la care simțeam lucrurile cu intensitate. La noi nu a fost asa pentru că tot timpul eram împreună. Ne certam, ne împăcam și chiar dacă erau momente în care nu ne vorbeam eram nevoiți să fim prieteni și în același timp să împărțim scena”, mărturisea Dulce Maria acum un an de zile în cadrul emisiunii „Suelta la sopa”. 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/foto-dulce-maria-anunta-logodna-cu-producatorul-paco-alvarez-253595

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton