Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce Maria se va întoarce la prima ei dragoste

Dulce Maria se va întoarce la prima ei dragoste

de Redactia Tvmania

Dacă în ultimii ani s-a concentrat mai mult pe cariera ei muzicală, Dulce Maria s-a întors recent la prima ei dragoste, telenovelele.

Artista în vârstă de 27 de ani a acceptat să facă parte din distribuţia telenovelei “Mentir para vivir”, alături de David Zepeda, Mayrín Villanueva, Altair Jarabo şi Diego Olivera.

Serialul a avut premiera în Mexic la începutul lunii iunie, iar Dulce a filmat zilele acestea primele secvenţe în care îi dă viaţă personajului Jaqui Barragán, fiica unui traficant de droguri, care se îndrăgosteşte de Ricardo Sánchez Bretón (Zepeda).

Ştirea a fost confirmată chiar de Dulce, care a scris pe contul ei de Twitter:

“Mă întorc pe micile ecrane cu o apariţie specială, doar pentru trei luni”.

La rândul său David Zepeda, i-ar urat bun venit în telenovelă pe contul său de Twitter.

Ultima oară, Dulce a avut un rol important într-o telenovelă în 2009, în “Verano de amor”, iar anul trecut ea a fost guest-star într-un serial muzical intitulat “Miss XV”.

Va lansa şi un album

De asemenea, vara aceasta fosta membră a trupei RBD se pregăteşte să lanseze un nou album solo, la care a lucrat timp de un an şi care va conţine “piese realiste, visătoare, dar şi glumeţe”, aşa cum le-a descris ea, citată de peopleenespanol.com.

Cât priveşte viaţa amoroasă, Dulce a spus recent că se simte foarte împlinită: “Am iubit şi traversez o perioada foarte frumoasă. După mulţi ani în care m-am dedicat carierei, acum pot împărţi alte lucruri cu cineva care nu face parte din mediul artistic”, a declarat ea, tot pentru cei de la “People en Español”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton