Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dulce Maria și-a amânat nunta. Care sunt motivele acestei decizii

Dulce Maria și-a amânat nunta. Care sunt motivele acestei decizii

de Redactia Tvmania

Dulce María (33 de ani) anunța la începutul lunii februarie a acestui an logodna cu iubitul ei, producătorul şi scenaristul Paco Alvarez (43 de ani). De atunci și până acum, totul era pregătit pentru trimiterea invitațiilor la nuntă, însă cei doi au amânat evenimentul, urmând să stabilească o nouă dată.

„Era totul bine, noi eram foarte fericiți sigura problemă este că trebuie să schimbăm locația și data, dar restul detaliilor legate de eveniment sunt în regulă. Sfătuiesc oamenii să aibă grijă și să fie vigilenți atunci când își aleg locațiile pentru astfel de evenimente și contractele pe care le semnează. În cazul meu nu a fost specificat faptul că locul unde vom face ceremonia religioasa, capela, nu era sfințită, iar în astfel de situație nu puteam face nunta acolo. Fiind un lucru la care noi nu am fost atenți locația a rămas cu 60% din sumă după ce am anulat evenimentul. Nunta va avea loc și îi voi invita pe toți colegii mei din RBD”, a declarat Dulce Maria. 

Conform ahoramismo.com, cei doi s-au îndrăgostit la filmările videoclipului lui Dulce María, No sé llorar’, în 2016, pe când Paco încă era căsătorit cu Maria Jose Castillo, mama celor trei copii ai săi. La început, relaţia lor a fost intens dezbătută de tabloide, mai ales că au existat zvonuri că familia ei nu era de acord cu Paco. Aşa că cei doi au recunoscut public că formează un cuplu de-abia la începutul lui 2017. În cei doi ani care au urmat, Paco a finalizat divorţul, iar acum el şi Dulce se pregătesc să-şi unească destinele.

 

https://www.tvmania.ro/foto-dulce-maria-anunta-logodna-cu-producatorul-paco-alvarez-253595

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton