Homepage  / Știri / Televiziune

Duminica aceasta, un nou caz este investigat în „Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori”

Duminica aceasta, un nou caz este investigat în „Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori”

de Redactia Tvmania

Aurora Teagarden este o bibliotecară cu multă perspicacitate, care face parte din clubul detectivilor amatori și vine în premieră la Diva cu filme din seria Misterele Aurorei Teagarden („Aurora Teagarden Mystery”), programate în fiecare duminică, din luna iunie, ora 16.00.

Duminică, 9 iunie, ora 16.00, o nouă poveste plină de suspans într-un nou film al seriei Misterele Aurorei Teagarden: Clubul detectivilor amatori (Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery).

În al doilea film al seriei, un membru al Clubului detectivilor amatori, grup care analizează cazuri reale de crimă, pe nume Mamie Wright deschide ușa unui vizitator neobișnuit. La scurt timp după, aceasta este găsită fără suflare în propria casă.

În același timp, Aurora Roe Teagarden pregătește următoarea întâlnire a clubului în care va propune spre discutie cazul lui Julia Wallace, dar înainte ca aceasta să debuteze, Detectivul Artur Smith le da membrilor nefericita veste.  

După ce află o parte din detaliile cazului, Aurora realizează că uciderea lui Mamie este asemănătoare cu cazul lui Julia Wallace și pornește propria investigație. Întocmește propria listă de suspecți, le verifică alibiurile și începe caute răspunsuri pentru a aduce lumină în acest caz.

Orașul Lawrenceton, din Georgia are o gamă largă de crime ce așteaptă să fie investigate, iar Aurora Roe Teagarden este gata să intervină, în fiecare duminică a lunii iunie, de la 16:00, în premieră la DIVA.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton