Homepage  / Articole

Duminică, ediţie specială „Dănutz SRL”

Duminică, ediţie specială „Dănutz SRL”

de Redactia Tvmania

Duminică, 7 noiembrie, fanii emisiunii „Dănutz SRL” îi vor întâlni pe Dan Bittman, Antonio Passarelli şi invitaţii lor mai devreme pentru că emisiunea intră în direct la TVR 1 de la ora 15.20 (partea I), respectiv de la ora 16.25 (partea a II-a), în mod excepţional în această săptămână.

.

Întâlnirea va fi şi de această dată una foarte plăcută, „supermarketul” având „clienţi” de seamă: Sanda Ladoşi, care va lansa o nouă piesă, trupa Mandinga vine cu o abordare inedită de stil muzical – lansează proiectul „Blakan Social Club”, în care sunt regăsite influenţe din folclorul balcanic.

Annamari Dancs vine împreună cu partenerul ei de scenă Kerenyi Miklos Mate, tânăr solist al Teatrului Muzical din Budapesta aflat în plină ascensiune, cu care va participa şi la Festivalul Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical de la Bucureşti „Viaţa e frumoasă”.

La rubrica „Un Diamant la SRL”, telespectatorii vor putea urmări cele mai frumoase momente (din filme, emisiuni de divertisment sau teatru) din cariera actorului Mircea Diaconu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton