Homepage  / Filme Online

Dune 2, primul trailer oficial. Când are premiera filmul cu Timothée Chalamet

Dune 2, primul trailer oficial. Când are premiera filmul cu Timothée Chalamet

de Roxana Mirea,

Fanii sunt pregătiți pentru noi aventuri în universul Dune. Filmul „Dune 2” va avea premiera în cinematografe în acest an, iar primele imagini au fost deja lansate. De asemenea, un teaser ne prezintă o serie de personaje noi și vechi, înainte de premiera primului trailer oficial.

S-a lansat primul trailer oficial pentru Dune 2

Nu mai este mult până când fanii vor avea ocazia să se întoarcă în lumea lui Arrakis, având în vedere că filmul „Dune: Partea a doua” va fi lansat în cinematografe în această toamnă. Pentru a sărbători primul trailer al filmului, contul oficial de Instagram al „Dune” a dezvăluit un scurt teaser care prezintă una dintre cele mai importante scene din roman care prinde viață pe marele ecran, potrivit collinder.ro.

Teaserul prezintă primele imagini noi din film, cu o scurtă scenă în care Paul Atreides (Timothée Chalamet) este prezentat folosind un thumper pentru a atrage un vierme gigant, pe care Fremenii îl folosesc pentru a traversa deșerturile aspre din Arrakis. În conformitate cu ceea ce se așteaptă de la un teaser, filmarea se întrerupe brusc chiar înainte de apariția viermelui de nisip, lăsând locul mai multor imagini. Primul trailer oficial pentru Dune 2 are premiera astăzi, 3 mai 2023.

Cu toate acestea, primele imagini din Dune: Part Two reprezintă doar o parte din ceea ce a dezvăluit teaserul. Clipul video prezintă, de asemenea, prima apariție cu fața a lui Austin Butler în rolul lui Feyd-Rautha, care va servi drept rival al lui Paul în film.

„Dune 2” va fi lansat în cinematografe pe 3 noiembrie.

Universul Dune se va extinde cu serialul „Dune: The Sisterhood”

Bazat pe romanul clasic cu același nume al lui Frank Herbert, „Dune: Part Two” va servi drept final la adaptarea cinematografică în două părți. Primul film a fost aclamat de critici și a avut succes de box office, în ciuda restricțiilor COVID-19 și a disponibilității streaming-ului, nu este o surpriză faptul că un sequel se află în producție.

În paralel cu lansarea celui mai recent episod al francizei, universul Dune se va extinde și în domeniul televiziunii, odată cu lansarea serialului „Dune: The Sisterhood”, un serial care se va axa pe originile ordinului Bene Gesserit și va fi plasat cu 10.000 de ani înainte de evenimentele din primul film. Rămâne de văzut când va ajunge serialul pe micul ecran, mai ales că producția se află în prezent pe pauză, în urma plecării regizorului Johan Renck și a lui Shirley Henderson.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton