Homepage  / Filme Online

Tot ce trebuie să știți despre „Dungeons & Dragons Honor Among Thieves”. Trailer, premieră, distribuție

Tot ce trebuie să știți despre „Dungeons & Dragons Honor Among Thieves”. Trailer, premieră, distribuție

de Roxana Mirea,

În sfârșit, după ani de amânări, un nou film „Dungeons & Dragons” are o dată de lansare, un titlu complet și un trailer. Anunțurile oficiale despre „Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves” au întârziat mult timp să apară, dar acum fanii au parte de informațiile pe care le așteptau.

[toc]

Despre ce este vorba în „Dungeons & Dragons Honor Among Thieves”

„Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” urmărește o echipă de hoți (deloc surprinzător, având în vedere titlul) care „au ajutat persoana nepotrivită să fure lucrul nepotrivit”, iar acum trebuie să își repare greșelile și să salveze lumea. Poate că sunt hoți, dar asta nu înseamnă că vor lăsa răul suprem să pună stăpânire pe lumea lor.

Din echipă fac parte Elgin, un bard, care este și planificatorul grupului; Holga, un barbar; Xenk, un paladin; Simon, un vrăjitor și Doric, un druid tiefling.

Starul Chris Pine, care îl interpretează pe Elgin, a descris filmul astfel:

Game of Thrones amestecat cu un pic din Princess Bride [și] un pic din Holy Grail” și a spus că este „plin de povești, are un suflet din anii ’80, [și] are și puțin din Goonies”.

Sinopsisul oficial de la Paramount sună astfel:

Un hoț fermecător și o trupă de aventurieri improbabili întreprind un jaf epic pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg periculos de prost atunci când dau nas în nas cu cine nu trebuie. „Dungeons & Dragons Honor Among Thieves” aduce pe marele ecran lumea bogată și spiritul jucăuș al legendarului joc într-o aventură hilară și plină de acțiune.”

Distribuția din „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”

În „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” joacă unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, Chris Pine interpretându-l pe Elgin, într-unul dintre rolurile principale. Într-un interviu pentru Collider, Pine a descris personajul ca fiind „cel mai bun organizator de petreceri„. Chris Pine este cunoscut pentru rolul căpitanului James Kirk în filmele recente „Star Trek”. De asemenea, el l-a interpretat pe Steve Trevor în „Wonder Woman”.

De asemenea, Michelle Rodriguez joacă un personaj barbar numit Holga. Cariera cinematografică și TV a lui Rodriguez include rolul Anei din serialul „Lost” și, bineînțeles, rolul lui Letty din franciza „Fast and Furious”.

În rolul unui pungaș aristocratic, dar antagonist, pe nume Forge Fletcher, se află Hugh Grant. Grant a interpretat bărbați fermecători în toate filmele, de la „Jurnalul lui Bridget Jones” la „Paddington 2”. Recent, a jucat în „The Undoing”, unde a interpretat un personaj mai întunecat, dar totuși carismatic.

Justice Smith, pe care publicul îl poate recunoaște din „Jurassic World: Fallen Kingdom” sau „Detective Pikachu”, va juca rolul unui vrăjitor pe nume Simon. Smith a mai interpretat roluri precum Zeke în „The Get Down” și Radar în „Paper Towns”.

Regé-Jean Page, da, Simon Basset din Bridgerton, va juca rolul unui paladin pe nume Xenk. Page a jucat și în filmul „The Gray Man”, care a fost lansat în 2022.

Sophia Lillis joacă rolul unui druid tiefling pe nume Doric. Lillis a jucat în „Sharp Objects”, „It Chapter Two”, și a interpretat-o pe Nancy Drew în filmul „Nancy Drew and Hidden Staircase” din 2019.

Jason Wong, cunoscut pentru rolul său din „Jarhead 2” și din „Strangers” de la ITV, îl interpretează pe Dralas. Daisy Head din serialul Netflix „Shadow and Bone” și filmul horror „Wrong Turn” are, de asemenea, un rol, la fel ca și Chloe Coleman din „Little Big Lies”.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – Trailer

Filmul a fost filmat în mare parte în Irlanda de Nord, dar și în Islanda și este regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley, care, împreună cu Michael Gilio, au scris și scenariul. Goldstein și Daley au scris scenariul pentru „Spider-Man: Homecoming”. Filmul este produs de Entertainment One și Sweetpea Entertainment Productions.

Pe 21 iulie, a fost lansat primul trailer complet pentru „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”. Trailerul prezintă personajele și lumea filmului. Pe melodia „Whole Lotta Love” a lui Led Zeppelin, trailerul prezintă acțiunea și comedia pe care filmul promite să le aducă.

Amestecul elegant de acțiune, comedie și rock clasic din trailer sugerează că acest film ar putea fi un succes pentru fanii „Gardienii Galaxiei”.

Când are premiera Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

„Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” are premiera în martie 2023, așa că fanii vor trebui să mai aștepte puțin pentru a vedea această comedie de acțiune. O dată de lansare mai precisă ar trebui să fie disponibilă în curând.

Inițial, filmul urma să fie lansat pe 3 martie 2023, dar în noiembrie 2022, filmul a fost amânat pentru 31 martie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton