Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Patricia Manterola („Tequila cu suflet de femeie”, „Betty cea urâtă”) s-a întors la Televisa după 10 ani

Actriţa Patricia Manterola („Tequila cu suflet de femeie”, „Betty cea urâtă”) s-a întors la Televisa după 10 ani

de Redactia Tvmania

După 10 ani de absență de pe micul ecran, Patricia Manterola revine la Televisa, acolo unde actrița a fost protagonista a numeroase telenovele de succes internațional precum „Destilando amor”/„Tequila cu suflet de femeie” (difuzat în trecut la Acasă).

Frumoasa actriță și cântăreață va fi protagonista serialului „Renta congelada”, o nouă producție a lui Pedro Ortíz de Pinedo. Startul filmărilor s-a dat, la începutul acestei luni, în Mexic.

Serialul va fi format din 13 episoade și este o comedie ce va avea ca subiect conflictul dintre două perechi proaspăt căsătorite care, după ce au fost victimele unei fraude în urma căutărilor unei noi locuințe, vor fi nevoite să locuiască sub același acoperiș.

Rodrigo Murray, Juan Diego Covarrubias și Regina Orozco sunt o parte dintre actorii alături de care Paty va juca în această mini-serie.  

Le cei 45 de ani, Patricia Manterola este mama a trei băieţi – Lucca, de 5 ani, şi gemenii Alesso şi Matteo, de aproape 4 – pe care îi are împreună cu Forrest Kolb, cel care i-a devenit soţ în urmă cu şapte ani. Pe micile ecrane de la noi, actriţa a fost văzută în telenovelele „Tequila cu suflet de femeie”, „Betty cea urâtă” şi „Pariul iubirii”.

În ultimii doi ani, Patricia a fost gazda emisiunii „Vocea Mexicului Junior” şi a prezentat show-ul pentru copii „Siempre Niños”.

CITEȘTE ȘI:

Actriţele Roselyn Sanchez şi Paty Manterola îşi prezintă bebeluşii

Patricia Manterola a devenit mămică

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton