Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

După 11 sezoane de „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu și-a deschis restaurant cu numele emisiunii

După 11 sezoane de „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu și-a deschis restaurant cu numele emisiunii

de Redactia Tvmania

După 11 sezoane de „Politică și delicatețuri” la TVR 1, Mircea Dinescu a folosit numele emisiunii pentru deschiderea propriului restaurant.

Poetul, gazetarul, scriitorul și bucătarul-șef Mircea Dinescu, în vârstă de 68 de ani, mai deține un restaurant cu același profil, bucătărie și băuturi tradiționale și muzică lăutărească autentică, în Centrul Istoric al Bucureștiului, unul la Pitești, în Gura Trivăii, și o cramă pe malul Dunării, momentan în reabilitare, după ce a fost afectată, în vară, de o puternică furtună.

Fără un protocol aparte și fără prea multă publicitate, Mircea Dinescu a deschis porțile noului local ce se află în zona Hala Traian din București cu o postare pe Facebook: 

„Începând din această seară, dăm drumul la voie bună! Încingem grătarul, punem vinul la rece și îl ascultăm pe prietenul nostru Constantin Lataretu! Vă așteptăm pe strada Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 24, lângă Hala Traian, la restaurantul Politică și delicatețuri!”, a scris Mircea Dinescu pe pagina sa de Facebook despre inaugurarea restaurantului. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton