Homepage  / Știri

După 12 ani de Pro TV, Ștefan Bănică intră în echipa Antenei 1

După 12 ani de Pro TV, Ștefan Bănică intră în echipa Antenei 1

de Redactia Tvmania

Ștefan Bănică face parte din echipa Antenei 1. Fostul prezentator de la „Dansez pentru tine”, o emisiune fanion a Pro TV-ului, după cum însuși Ștefan Bănică a mărturisit în interviul acordat în această seară Andreei Berecleanu, va face parte din juriul show-ului „X Factor”, dar va fi implicat și în alte proiecte ale trustului Intact.

“Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onorantă, am ales să fac acest pas cu toată convingerea, mai ales că vorbim despre o super-producție, un mare succes, atât în străinătate, cât și în România”, au fost cuvintele noii vedete Antena 1.

Ștefan Bănică

Invitat la Observatorul Antenei 1, artistul a mărturisit că unul dintre proiecte are legătură cu deja celebrul său concert de Crăciun, care va fi transmis anul acesta pe Antena 1.

“Tradiționalul concert de Crăciun, aflat la cel de-al 13-lea an consecutiv de existență, care a generat pe parcursul acestor ani 50 de concerte sold-out la Sala Palatului, cu peste 250.000 de spectatori, va fi transmis de Antena 1”, a spus Ștefan Bănică.

Bănică a declarat că s-a despărțit în termeni amiabili de trustul Pro.

S-a încheiat o etapă în viața mea de televiziune și vreau să menționez că nu m-am certat cu nimeni. Din contră, am rămas în relații foarte bune cu cei de acolo și vreau să le mulțumesc oamenilor cu care am lucrat, pentru acești 12 ani frumoși din viața mea, în care am avut realizări notabile, spun eu, am prezentat o emisiune fanion de divertisment, care s-a încheiat după opt ani de existentă și pentru mine s-a încheiat un ciclu, așa că am decis să aleg o nouă provocare, și am venit la Antena 1 unde sper din tot sufletul să fac performanță cel puțin la același nivel la care am făcut până acum”, a declarat Ștefan Bănică, citat de Paginademedia.ro.

Venirea lui Ștefan Bănică a fot promovată în timpul zilei printr-u spot de teasing. Antena 1 a rulat în pauzele publicitare un clip publicitar care anunța dezvăluirea numelui la Observatorul din această seară. “Ai auzit cine vine la Antena 1? Cine mai vine?”, întreba promo-ul făcut cu imagini din filmul Pirații din Caraibe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton