Homepage  / Disney Plus

După 25 de ani, Disney+ pregătește o urmare pentru „Gol pușcă”, „The Full Monty” (1997)

După 25 de ani, Disney+ pregătește o urmare pentru „Gol pușcă”, „The Full Monty” (1997)

de Mioara Tronaru,

Gașca fără inhibiții din „The Full Monty” se întoarce! La un sfert de secol după succesul mondial al filmului, Robert Carlyle și restul distribuției s-au reunit pentru o serie limitată care va avea premiera pe platformele de streaming, scrie premiere.fr. Serialul de opt episoade va putea fi văzut pe Hulu în SUA și pe Disney+ în restul lumii (și sperăm că și la noi).

În filmul original din 1997, șase muncitori care se luptă din greu să-și găsească de lucru într-o industrie care e pe butuci se lansează într-un spectacol de striptease.

Urmarea de opt episoade va readuce pe ecrane personajele originale, în orașul Sheffield, în plină restructurare pe măsură ce a ieșit din era industrială. Este o lume în care sistemele de sănătate și educație sunt tot în ruine. Și nici industria nu se simte prea bine.

Dar noul „The Full Monty” vrea să arate (din nou) cum efortul comunitar poate încă să aibă un cuvânt de spus.

În distribuție o să-i revedem pe Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Steve Huison, Lesley Sharp și Mark Addy. Noua poveste îi va reintegra în peisaj și pe copii sau nepoții personajelor. Așa că o să facem cunoștință cu fiul lui Gaz, micul Nathan, care a crescut acum, dar care va fi interpretat tot de Wim Snape.

Se întoarce în echipă și scenaristul filmului din 1997. Simon Beaufoy semnează scenariul și este producător al noului serial, care va fi regizat de Andrew Chaplin și Catherine Morshead. 

„Acum 25 de ani, Simon ne-a prezentat un grup de muncitori șomeri din Sheffield, oameni amuzanți și cu idei, Întreaga lume s-a îndrăgostit de ei atunci. Iar noi acum suntem mai mult decât încântați să-i readucem împreună într-un serial pentru Disney+ și pentru a afla ce mai fac acum aceste personaje emblematice”, a declarat directorul de conținut al platformei.

„The Full Monty” a câștigat 250 de milioane de dolari din încasări și premiul BAFTA pentru cel mai bun film.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton