Homepage  / Vedete româneşti

După „Asia Express”, Eliza și Cosmin Natanticu își fac propriul reality-show. Au filmat deja primul episod

După „Asia Express”, Eliza și Cosmin Natanticu își fac propriul reality-show. Au filmat deja primul episod
14

de Cătălina Matei,

Pentru că experiența „Asia Express” i-a mobilizat atât de bine, Eliza și Cosmin Natanticu plănuiesc să-și continue aventura într-un reality show propriu care se va numi, cum era de așteptat, „Natanticii”.

Cei doi au filmat deja primul episod, iar producția va putea fi urmărită pe canalul lor de YouTube.

Show-ul de la Antena 1 a scos la iveală tot ce este mai bun și mai amuzant în același timp din relația dintre Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, alintată Lizi.  

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 9 ani, iar de 3 sunt și căsătoriți cu acte-n regulă. De altfel, nașii de cununie sunt Mihai Bobonete, actorul din „Las Fierbinți”, implicat și în alte producții la PRO TV, și soția acestuia, Cătălina.

Revenind la Cosmin și Eliza, cei doi au decis că relația lor poate fi transpusă și într-un reality show, propriu – „Natanticii”. 

„Am început filmările pentru . Vrem să venim cu un material fresh, cu provocări haioase şi momente amuzante din viaţa de zi cu zi a familiei. Niciodată nu ne plictisim şi mereu intervin faze haioase”, ne-a declarat Lizi. Iată ce adaugă și soțul ei: „Da, pregătim un reality la care am filmat deja primul episod, pe care încă nu l-am postat. E despre noi şi anumite provocări pe care ni le dăm unul altuia, cu mici farse şi reacţiile noastre”.

În acest moment, nu se știe exact când va fi lansat acest reality-show, în online. Până atunci însă, fanii celor doi se pot delecta cu filmulețele postate pe canalul de YouTube, „Natanticii”.

Unde îi mai putem vedea pe Natantici

Dincolo de emisiunea „Asia Express” de la Antena 1 și până când reality-show-ul lor va fi disponibil pe online, Natanticii mai sunt implicați și în alte proiecte. Eliza tocmai a lansat un videclip nou pentru piesa „De vină suntem noi” și pregătește un album solo.

 „Am un show de Burlesque live cu dansatoare şi costume . Un show unic pe piaţa de evenimente, care se pretează perfect, atât pe scena teatrelor, cât şi în cazul evenimentelor private”, ne-a explicat Lizi.

În același timp, Cosmin are și el un program încărcat. „În afară de spectacolul de stand up şi pe online, eu mai sunt implicat în două emisiuni tip podcast, unul cu Tetelu şi altul cu Codin Maticiuc, ”, ne-a spus actorul.

După experiența Asia Express, Cosmin Natanticu și soția lui, își doresc să devină părinți. Nu este după cum ne dorim noi (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton