Homepage  / Vedete / Vedete străine

După ce a fost surprins cu o altă femeie, Justin Timberlake face primele declarații. Ce îi transmite soției sale, Jessica Biel

După ce a fost surprins cu o altă femeie, Justin Timberlake face primele declarații. Ce îi transmite soției sale, Jessica Biel

de Redactia Tvmania

La două săptămâni de noaptea în care a fost surprins în ipoztaze nepotrivite cu colega sa alături de care filmează o nouă peliculă, actrița Alisha Wainwright, Justin Timberlake a considerat că este momentul să facă primele declarații publice referitoare la zvonurile apărute în presă, dar și la fotografiile care au surprins un comportament neadecvat din partea sa. 

Astfel, artistul a decis să îi ceară scuze public soției sale, Jessica Biel, recunoscând că gesturile de afecțiune au fost o „eroare de judecată”.

Justin (38 ani) dă vina pe alcool pentru lipsa sa de judecată de care a dat dovadă în acea noapte din New Orleans, dar insista că „nimic nu s-a întâmplat’”între el și colega sa alături de care filmează pentru pelicula „Palmer”.

Miercuri, artistul a scris pe Instagram că de obicei rămâne mut când vine vorba de zvonuri și bârfe, „însă scandalul din jurul fotografiilor care au fost publicate îi rănește pe oamenii pe care-i iubesc”:

„Acum câteva săptămâni am dat dovadă de eroare de judecată  – dar vreau să fiu clar – nimic nu s-a întâmplat între mine si colega mea. Am băut prea mult în acea noapte și regret comportamentul meu. Trebuia să știu mai bine. Nu este un exemplu pe care-l vreau pentru fiul meu. Le cer scuze uimitoarei mele soții și familiei pentru că le-am pus în această situație jenantă, mă focusez pe a fi cel mai bun tată și soț, însă ce am făcut nu arată asta. Sunt incredibil de mândru că lucrez la filmul Plamer”. 

CITEȘTE ȘI: 

https://www.tvmania.ro/foto-justin-timberlake-a-inselat-o-pe-jessica-biel-artistul-a-fost-surprins-cu-o-alta-femeie-264779

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton