Homepage  / Vedete / Vedete străine

După ce și-a dorit să renunțe la actorie, Jennifer Aniston are un vis măreț. Despre ce este vorba

După ce și-a dorit să renunțe la actorie, Jennifer Aniston are un vis măreț. Despre ce este vorba

de Redactia Tvmania

După ce și-a dorit să renunțe la actorie, Jennifer Aniston are un vis măreț, acela de a deveni regizor și, se pare, că va continua în următorii ani și pe această direcție în cariera sa.

O sursă citată de Us Weekly a dezvăluit că după rolul pe care l-a avut în serialul produs de Apple, „The Morning Show”, aceasta visează să devină regizor, mai ales că a fost și producător executiv al producției Apple, care a fost anul acesta nominalizată în cadrul premiilor Emmy. 

„Anul acesta a fost inovator pentru viața lui Jen în atât de multe feluri. Ea și-a dat silința pentru ca The Morning Show să aibă succes și a reușit, fapt care i-a dat încrederea de a merge mai departe cu visul ei final de a deveni regizor ”, a explicat sursa.

 

Jennifer, care fost producător executiv pentru The Morning Show, „se bucură să fie în spatele camerei și spune că este destinul ei să facă această schimbare”.

 

Invitată la începutul lunii octombrie în cadrul podcast-ului SmartLess, găzduit de actorii Jason Bateman, Sean Hayes și Will Arnett, Jennifer Aniston a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani s-a întrebat dacă într-adevăr profesia de actriță este potrivită pentru ea.

Jennifer Aniston a mărturisit că a fost implicată într-un proiect dificil care a făcut-o să fie confuză cu privire la cariera ei, un proiect de dinainte de The Morning Show, care i-a adus și un premiu pentru cea mai bună actriță într-un serial-dramă la SAG Awards 2020. 

„Trebuie să spun că în ultimii doi ani mi-a trecut asta prin minte.’

Actrița a explicat că respectivul proiect „a secat-o de energie’ și nu știa daca asta o mai interesează, dar și că scenariul proiectului nu era gata, iar timp de trei luni totul a fost incert. Întrebată ce ar fi făcut dacă într-adevăr renunța, Jennifer Aniston a răspuns că „cel mai probabil design interior. Ador asta.’

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton