Homepage  / Știri

După „Dallas”, se pregătește o nouă versiune a serialului cult „Dinastia”

După „Dallas”, se pregătește o nouă versiune a serialului cult „Dinastia”

de Redactia Tvmania

Creatorii serialului „Gossip Girl: Intrigi la New York” pregătesc o nouă versiune a serialului cult al anilor ´80, „Dinastia” / „Dynasty”, anunță tvline.com. În anii ´80, la mare preț erau serialele „Dallas” și „Dinastia”. Dacă pentru primul TNT a încercat deja o urmare, fără vreun succes, este acum rândul celui de-al doilea să revină pe micile ecrane.

dinastia

John Forsythe și Linda Evans

Creatorii serialului „Gossip Girl”, Josh Schwartz și Stephanie Savage, lucrează la un pilot, pentru care au scris și scenariul, pentru canalul CW. Ei fac echipă cu Esther și Richard Shapiro, creatorii seriei originale.

Între 1981 și 1989, la ABC, „Dinastia” relata rivalitatea dintre două familii, cele mia bogate din America, Carrington și Colby.

Pentru moment, nu a fost anunțată nicio dată de lansare, iar pilotul trebuie să-i convingă pe oficialii de la CW, pentru ca „Dinastia” să ajungă din nou pe micile ecrane, 30 de ani mai târziu.

Originalul „Dinastia”, care i-a avut în distribuție pe John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins, a avut nouă sezoane și 217 episoade și a câștigat de-a lungul timpului 5 Globuri de Aur.

Citește și:

1. Jordana Brewster („Dallas”) e iar mamă de băiat

2. Cronica unei morți dejucate: Cum a înviat Bobby din „Dallas”

3. Serialul american „Dallas” a fost anulat, după trei sezoane

4. „Dallas”-ul a făcut rating cu moartea lui J.R. Ewing

5. Începe noua serie “Dallas” | Premiera, azi, la Antena 1

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton