Homepage  / Vedete străine

După divorțul de Raluca, Walter Zenga își reface viața cu o altă româncă mai tânără cu 30 de ani

După divorțul de Raluca, Walter Zenga își reface viața cu o altă româncă mai tânără cu 30 de ani
7

de Redactia Tvmania

Walter Zenga a divorțat de curând de Raluca Rebedea și este gata să-și refacă viața cu o româncă stabilită în Italia, Michela Motoc, model și influencer.

Walter Zenga și Raluca Rebedea au pus punct unui mariaj care a durat 15 ani, deși au încercat să mai ofere o șansă relației. Nu au ajuns la un numitor comun, astfel că în urmă cu doar câteva luni au divorțat. Ulterior, fostul internațional italian s-a mutat din Dubai la Milano.

Aici a cunoscut-o pe Michela Motoc, care i-a devenit iubită. Femeia este stabilită de mai mulți ani lângă Verona, iar în trecut a locuit și la Dubai. Potrivit publicației Corriere dello Sport, cei doi s-au mutat, deja, împreună, fără să-i intereseze diferența de vârstă de aproape 30 de ani dintre ei.

Deși între cei doi e o diferență de 30 de ani, cei doi par să facă „echipă” bună împreună și sunt fericiți. Ei au fost surprinși pe străzile din Milano, în timpul unei plimbări, ținându-se de mână și în ipostaze tandre.

zenga-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este și cu se ocupă Michela Motoc

Michela Motoc, fosta Mihaela Moțoc, are 31 de ani și este fotomodel. Românca l-a cunoscut pe Walter Zenga în Italia, ea fiind stabilită de foarte mulți ani lângă Verona. Noua iubită a fostului antrenor a locuit o perioadă și în Dubai. Despre relația lor s-a scris și în presa internațională. Se pare că cei doi s-au mutat deja împreună.

“În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre ei, Walter și Michela, paparazzi care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie”, mai scriu cei de la Corriere dello Sport.

Michela Motoc are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram. În urmă cu cinci ani, a ocupat locul trei la un concurs de frumusețe. Totodată, este și antrenor personal de fitness.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton