Homepage  / Vedete / Vedete străine

După „Dosarele X” și „Zei americani”, Gillian Anderson are un nou proiect. Actrița a semnat cu Netflix

După „Dosarele X” și „Zei americani”, Gillian Anderson are un nou proiect. Actrița a semnat cu Netflix

de Redactia Tvmania

În octombrie 2017, a venit primul anunț, aflată la New York Comic Con, Gillian Anderson a declarat că nu mai vrea să joace în „Dosarele X” / „X-Files”. Câteva luni mai târziu, în ianuarie 2018, s-a retras și din „Zei americani” / „American Gods”. Acum însă, Gillian Anderson are un nou proiect.

Actrița tocmai a semnat cu Netflix pentru un serial în care va da lecții de sexualitate. Mai exact, va juca rolul unui sexoterapeut (medic specializat în tratamentul psihologic al tulburărilor sexuale) în serialul „Sex Education”. Va fi mama unui băiat, interpretat de Asa Butterfield din „Miss Peregrine”, care are nevoie de expertiza sa, și el, dar și colegii lui de școală.

Serialul este creat de Laurie Nunn și va fi realizat pentru Netflix de Ben Taylor. Nicio dată de lansare nu a fost dezvăluită până acum, dar site-ul specializat imdb.com, anunță că „Sex Education” va avea premiera în 2019.

Până atunci, o vom vedea pe actriță în comedia „The Spy Who Dumped Me”, care intră pe marile ecrane românești pe 17 august 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton