Homepage  / Vedete / Vedete străine

După interviul dat lui Oprah, William e foarte supărat pe Harry din cauza lui Kate

După interviul dat lui Oprah, William e foarte supărat pe Harry din cauza lui Kate

de Redactia Tvmania

Este greu de imaginat cum și când se vor vindeca rănile provocate în cadrul propriei familii de declarațiile făcute de Prințul Harry în interviul CBS, iar relația cu fratele său, Prințul William, pare mai fragilă ca oricând. 

 

Declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul acordat lui Oprah și difuzat duminica trecută în SUA au aruncat Casa Regală britanică într-o criză puternică. Ca moștenitor al coroanei, Prințul William are toate motivele din lume să fie supărat pe fratele său mai mic. Dar foarte afectat ar fi, scrie revista americană US Weekly, și de faptul că numele soției sale, Kate Middleton, a fost pomenit în interviu.

Ca și tatăl său, Prințul Charles, „William e devastat din cauza interviului”, a explicat, citată de revista Us Weekly, Katie Nicholl, expertă în casa regală. „Să nu uităm că ducesa de Cambridge a fost și ea implicată în toată această saga, iar William detestă asta”.

Kate a fost pomenită atunci când Meghan Markle, cumnata ei, i-a dat exemplu lui Oprah o circumstanță în care angajații familiei regale au preferat să lase presa să perpetueze o minciună în loc să intervină în apărarea ei. Este vorba de momentul în care, în săptămâna de dinainte de nunta lui Meghan și Harry, din mai 2018, Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă. 

 

„S-a întâmplat fix pe dos”, i-a explicat fosta actriță din „Costume” lui Oprah. „Cu câteva zile înainte de nuntă, Kate era supărată din cauza rochiilor domnișoarelor de onoare (n.r. Charlotte, fetița lui Kate și William, se număra printre ele) și m-a făcut să plâng. Chiar mi-a rănit sentimentele. Era o săptămână grea și Kate era supărată dintr-un motiv, dar și-a dat seama și mi-a cerut scuze. Și mi-a trimis flori cu un mesaj de scuze”, a povestit în interviu Meghan Markle, precizând apoi: „Kate este o persoană bună. Dacă mă iubești pe mine, nu trebuie să o urăști pe ea. Iar dacă o iubești pe ea, nu trebuie să mă urăști pe mine”.

Potrivit lui Katie Nicholl, expertă în casa regală, atât William, cât și Kate probabil și-ar fi dorit să nu fie pomeniți în interviu: „Cred că toată povestea asta o va supăra inclusiv pe Kate, care, în culise, a încercat din toate puterile să îi împace pe William și Harry. A fost foarte supărată când ei s-au certat. Să nu uităm și că multă vreme a fost foarte apropiată de Harry”. 

Cât despre Prințul Harry, acesta a recunoscut în interviul acordat lui Oprah că relația cu Prințul William e într-o perioadă de pauză: „Așa cum am mai zis și înainte, îl iubesc foarte mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică împărtășim aceeași experiență. Dar suntem pe drumuri diferite. Relația noastră e în pauză, momentan. Însă timpul vindecă tot, sper”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton